מחפשת ריבאונד

לילי879

New member
מחפשת ריבאונד

היי לכולם.
אני לילי, בת 25 עוד מעט מאיזור הצפון.

עברתי פרידה לא קלה לאחרונה. מישהו שמאוד אהבתי שהחליט לחתוך אחרי טעות שעשיתי והצטערתי עליה רבות.
אני בפתח של תקופת מבחנים והמחשבות לא מקלות. האהבה עדיין גדולה אצל שני הצדדים אבל מבחינתו אין סיכוי.
אני תוהה לעצמי, מתי הפכנו ליצורים שפוסלים בן אדם על כך שהוא אנושי, על כך שהוא טועה, מתי מנטליות השוק חילחלה כה עמוק ללבבות שלנו שפוסלים על סמך הפגם הכי קטן כי בטח יש שם בחוץ סחורה יותר טובה. מתי האהבה הפסיקה לנצח?

בכל אופן, אני מחפשת ריבאונד. מישהו אינטלגנט רצוי מאיזור הצפון, עם סבלנות וסובלנות, לא פושר ולא אחד שמחפש רק סקס, שיבין שאני קצת פגועה ויוכל להצחיק אותי ולהשכיח קצת את המחשבות.
מי שנראה לו שמתאים שישלח מסר.

r3dt4g

New member
יש רק סיבה אחת שיכולה לגרום לגבר לחתוך

בפתאומיות וללא הזדמנות שנייה

זה היה עם חבר שלו? D:

W a b b i t

New member
מה יהיה עם הטרנד הזה של ניגודים?

כותבת שמחפשת ריבאונד, ומפרטת בסוף שמחפשת משהו שסותר את ההגדרה של ריבאונד.

NEO83

New member
סקס אחרי פרידה

עם מישהו לא מוכר על מנת להתגבר על האקס.

W a b b i t

New member
זאת ההגדרה של הרוב.

אחרי דחיה שפוגעת באגו הרעיון הוא שמוצאים, שוכבים ודוחים כדי להעלות את הבטחון מחדש.

HH husa

New member
מעניין אם זה קלישאתי גם

אם זה היה הפוך , והיא היתה הצד הנפגע , אם היא היתה מבינה ומסכימה עם פוסט כזה שהוא כותב.

ראסטלין

New member
מתאים אבל אני במרכז...

גם ככה את צריכה את הזמן שלך ללימודים וכו'... אז שאת מתפנה תעשי טיול למרכז

hamudik

New member
איזו מציקה את

למה ריבאונד? את מראש מעמידה את הבחור בעמדת נחיתות. למה לא כתבת פשוט שאת מחפשת להכיר?
לדעתי הניסוח של ההודעה שלך יפנה בעיקר לבחורים שירצו ממך סקס ולא יתייחסו אליך בכלל.

student38

New member
אני לא לגמרי מסכים

אני מאמין שקשה לבחור את המילים במצב הלא ממש נעים שבו היא נמצאת כרגע.
חוץ מזה, אני לא ממש רואה איך זה שם את הבחור בעמדת נחיתות...אולי המילה ריבאונד לא לגמרי מוצלחת, אבל שאר תוכן התגובה מסביר את עצמו די טוב לדעתי.

student38

New member
אשמח להכיר אותך

לגמרי מבין את התסכול והעצב.
מה שכן, אני אומנם לא יודע על מה מדובר, אבל לדעתי, תוכלי להתנחם בזה שאם הוא ניתק איתך קשר בגלל טעות אחת, סביר להניח שזה היה עלול לקרות גם בעתיד גם אם לא היית עושה את הטעות הזו. ועד כמה שאני מכיר, אם כבר נפרדים, אז ככל שזה קורה מוקדם יותר כך זה יהיה קשה פחות.
לדעתי, אנשים שבוחרים להמשיך את חייהם יחד, צריכים לדעת גם להתפשר אחד עם השני, ולדעת לסלוח על טעויות...אחרת יהיה מאוד קשה - גם אם זה לא מוביל לפרידה.

למעלה