מחפשת רופא טוב...

מחפשת רופא טוב...

שלום לכולן, אנחנו מנסים להיכנס להריון חמישה חודשים ונראה לנו שהרופא שלנו "מחפף". הוא לא שלח אותנו לאף בדיקה, גם כשהגענו ליעוץ לפני מספר חודשים. צריך להחליף אותו. יש לכן מישהו להמליץ עליו? אני חברה בקופ"ח מכב"י וגרים באיזור המרכז. תודה רבה, דובשניתי.

נוג

New member
דובשניתי../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

היי, אני לא ממכבי ולא מהמרכז אבל למעלה יש סרגל אפור עליו כתוב לוחות יש שם המלצות לגבי רופאים. שיהיה בהצלחה נוג

שלום לך דובשניתי. חמישה חודשים

זה לא ממש הרבה זמן. כמובן שזה גם תלוי בגיל שלכם, אבל בדרך כלל הרופאים לא מתחילים בבירורים לפני שמנסים כשנה ללא עזרה. הטענה היא שלזוג בגיל הפוריות בלי בעיות פוריות יכול לקחת עד שנה להכנס להריון וזה נורמלי. אבל לפעמים אנחנו מרגישות ש"משהו לא בסדר". ואז חבל לבזבז זמן וכדאי באמת לעשות כמה בירורים בסיסיים לוודא שבעקרון הכל תקין. כדי להגיע למומחה פוריות במכבי יש צורך בהפניה של גינקולוג (אולי אפשר גם מרופא משפחה). ברמת מרפא ברמת גן יש מרפאת פוריות שבה עובדים מספר רופאים מצויינים. הבדיקות שצריך לבצע הן בדיקת דם לפרופיל הורמונלי ביום ה-3 למחזור, לראות שמערך ההורמונים שלך מתפקד כשורה ובמקביל בדיקת זרע לבעלך. אני לא רוצה עדיין לברך אותך להצטרפותך לפורום. חכי עוד קצת. עדיף יש לעבור לפורום הבא. בהצלחה.

תודה../images/Emo13.gif

בזכותך החכמתי ולמדתי עוד כמה דברים. זה רק מוכיח לי עד כמה הרופא שלי (לשעבר) חיפף. תודה.

נועם@בת

New member
שלום דובשנית ../images/Emo45.gif

אם המחזור שלך סדיר ואין בעברכם בעיות (הפלות, דלקת באגן, בעיות ברשכים ושאר מריעין בישין), אז אין שום סיבה לשלוח אתכם לבדיקה לפני שבאמת ניסיתם. את אומרת שכבר לפני כמה חודשים הגעתם לייעוץ, כלומר חודשיים שלושה אחרי שהתחלתם לנסות. בשלב הזה מבררים מה ההיסטוריה הרפואית שלכם, ואם יש חשש לבעיה. בכל חודש הסיכוי של זוג פורה להרות הוא בערך 25%. 70-80% מהזוגות יהרו תוך שנה. אלו שלא יהרו יתחילו לטפל. אם את מעל גיל 35 יבררו כבר אחרי חצי שנה. בכל מקרה, בלוחות תמצאי המלצות על רופאים. שיהיה לכם בהצלחה נועם

../images/Emo3.gif

אנחנו בגיל 30. בעלי 34. אין לי כל בעיה אישית- הביוץ סדיר. לגבי בעלי- מי יודע?? נקווה לטוב, דובשניתי.

אופה3

New member
דובשנתי היקרה, אני ממליצה לך על

פרופ´ אילן כהן, הוא מקבל דרך קופת חולים מכבי, הוא רופא נהדר, ממש מלאך, אני הייתי אצל רופא שהיה ממש גרוע אליי, ורצה לקחת אותי להפריות, בלי שבכלל עברתי בדיקות חשובות, הרופא אילן כהן, עזר לי מאוד, חוץ מזה שהוא מומחה ופרופ´, הוא ממש מלאך, הוא ממש התגלמות אלוהית על פני האדמה, כל כך חם ותומך. הוא עובד ברמת אביבים, זה ליד הכפר הירוק, לפני קניון רמת גן, את יכולה להתקשר אליו, הוא עובד בימי שני ורביעי אחר הצהרים, ויום שישי בבוקר, מקווה שתעברי לפורום השכן בקרוב, ושיהיה בהצלחה. הטלפונים שלו הם: 03-6787001

לאיזה בי"ח הוא משתייך?

האם כדאי לבחור רופא שילווה אותי עד הלידה? תודה על הברכות, דובשנית.

למעלה