מחפשת קשר סמוי קבוע

מחפשת קשר סמוי קבוע

מתה על סקס... מוכנה עם אחד שיש לו גדול(במחשבה שניה- זה לא משנה העיקר שידע להשתמש בו טוב ונכון) מהאזור שלי-עדיף ואם ימצא חן בעיניי נוכל להמשיך ולהיפגש - - תשאיר פה מסר עם אימייל ותאור קצר ואני אחזור אלייך- - אגב אני גם דו מינית - -(יש לי נטיה לבנות מיני)-רוצה לנסות גם עם זוג-או אשה - אבל מהאזור הייתי רוצה שתשלחו לי תמונה (אם אפשר)- אם אתם זוג אז של שניכם- ואז אני אגיב לכם באימייל שתשאירו. אני(בת-33) מאזור חיפה נשואה (עם הרבה פנטזיות בראש) אם לילדים קטנים - - -אבל הקשר עם בעלי ממש ממש לא טוב (מגיע גם לאלימות)

donabcdef

New member
פגישה

הי בן 32 חמוד עיניים כחולות אשמח לעשות הכל בשבילך שלחי MAIL

adam33

New member
חבל ...

חבל שהגעת לפורום הזה למקום שאנשים מפעילים את השכל ולא את היצרים בטוח שיש לך מקום אחר על היקום רק לא בפורום הזה ואם את צריכה עזרה תלכי לרשימת הפורומים ותנסי למצא פורום אחר שיעסוק רק בסקס מצד שני לכשתפרדי ( שבטח יהיה בגלל הגישה שלך לחיים) תוכלי אז להגיע לכאן ותקבלי עזרה מיקצועית בכבוד רב.

עילית33

New member
הכל בסדר?../images/Emo153.gif

אני מאמינה שאין שום רע בכך שאישה מבטאת יצר מיני ורצון להנות ולחוות סקס מכל סוג עם בני זוג שונים. חבל רק שזה מגיע לרמות כל כך נמוכות ( לפחת בעיני) של פרסומים כאלה והחיפוש אחר סקס הופך למשהו כל כך זול ומכוער- שוב לפחות בעיני. המלצתי לך- רע לך עם בעלך? נסי לשקם את הקשר אן לסיים אותו. יש לך ילדים קטנים ךטפל בהם, את בטוחה שאת רוצה להפקיר את גופך בצורה כזו לכל עובר ושב באינטרנט?? אין רע בלהיות פתוח להתנסויות - אבל אני מוצאת טעם לפגם בפרסום מודעה מסוג זה בפורום המדבר על זוגיות במשבר. אם זה מה שאת מחפשת- פני לעיתונים למדורי סקס או לצכוני ליווי- יש גברים שנותנים את השירות הזה- אם אכן זה כל מה שאת מחפשת. ייתכן שאולי את זקוקה ליותר מזה- כמו יחס ואיכפתיות ואת מתרגמת זאת למין קר ומיכני? בכל מקרה- בהצלחה במה שתחליטי לעשות.

למעלה