מחפשת קצת את האושר

aiilat22

New member
מחפשת קצת את האושר

שלום לכולם שמי ליאת אני נשואה לא מאושרת אני בת 34 ונרארת כמו בת 25 יש לי שני ילדים מה שעובר עליי זה שאני הפסקתי לאוהב את בעלי אני לא מאושרת ומחפשת להכיר מישהו שמוכן להקשיב לפנק לרגש ולדאוג לי כי אני זקוקוה לחום ואהבה כי זה מגיע לי מי שיכיר אותי לא יפסיד

magenta73

New member
יש לך משהו בידיים.

בעל. אבא לילדים שלך. קחי את האנרגיות האלו שאת מפזרת לכל הכיוונים, ותנסי להכניס אותם לתוך המערכת הביתית. תכניסי קצת אופטימיות. חיוביות. אהבה. איזה אושר תוכלי לקבל מזיונים מהצד?

shaniza

New member
אם את לא מאושרת

למה את נשארת שם? נראה לך שתחזרי לאהוב אותו אחרי שגבר אחר יפנק אותך? את לא מאושרת ובסוף תגרמי גם לבעלך להיות ממורמר . בעלך יודע שאת לא מאושרת? אולי תלכו ביחד לטיפול זוגי?

טיפול זוגי הולכים שאוהבים מקרה זה

שונה עדיף לרבנות... נישואין זה לא חתונה קאתולית מישהו במרומים יצר פרק ב' במסלול החיים..בהצלחה ..ואל תמכרי סיפור בגלל הילדים..לא קונה ..

shaniza

New member
העניין הוא שיש מצב ..

שסתם נכנס לה ג'וק לראש שאולי פתאום הוא קצת פחות מפנק ומשקיע והיא מרגישה שהיא צריכה את זה וכשחסר לך משהו מהבן זוג שלך, אתה מחליט שאתה לא אוהב אותו... לפני הרבנות צריך לתת איזה צ'אנס... צריך לנסות לטפל בבעיה והדרך שלה לטפל בבעיה זה להישאר בבית ולהתחיל לבגוד... אם באמת אין מצב לחזור להיות מאושרים בבית הזה, אז תתגרשי! אל תגרמי גם לילדים שלך לסבול (כמו שכבר אמרו כאן... הם רואים הכל!)

לא נראה לי שבאת לכטן בכדי לקבל....

הטפות מוסר, נראה לי שבאיזשהו מקום את די בסדר עם המצב שלך "אני נשואה, אני לא מאושת, מחפשת מישהו שיפנק אותי...." אם היה לך רע - היית חותכת - ואני בטוח שאת חושבת על הילדים שצריכים גרעין משפחתי תקין. לכן הם צריכים הורים שלא מסתדרים אחד עם השני (ותאמיני שהם רואים כל דבר... הם הפוליגרף הכי מדוייק שיש למרות כל ההצגות.) והם בטח צריכים אמא שמתפנקת בשדות זרים. את יודעת מה את צריכה לעשות - יש לך שתי אלטרנטיבות : אחת קשה (לחתוך) ואחת יותר קשה (להתמודד עם רצון להצליח) . את פשוט עצלנית. אני רק מקווה שלא תהפכי להיות מודל לחיקוי לילדייך שעלולים לחשוב שזה בסדר לנהל חיי משפחה ככה.

אלמרה

New member
יש לה אפשרות שלישית

והיא להנות... כלומר למצוא לה את מי שיהיה מוכן לפנק אותה! זה מה שהיא מבקשת ולא עיצות ללכת ליעוץ... וזו לא בעיה קשה למצוא וכיף להתפנק ולא צריך לעשות מהענין כזה ביג-דיל שכן רבות עושות זאת עם רבים שעושים זאת והמצב האישי ממש לא עומד בדרך.

צודק - עצוב אבל נכון......

אבל עדיין משהו נראה לי מוזר - להלן ציטוט : " כי אני זקוקוה לחום ואהבה כי זה מגיע לי מי שיכיר אותי לא יפסיד " א- מגיע לי ????? ב- זה רק אני או שזה נשמע בדיוק כמו מודעת מכירה של רכב במצב טוב עם טסט לשנה ? שוין - מי אני שאשפוט - איש בעייניו טוב יעשה.... אויש - זה נשמע בדיוק סדום ועמורה.... לא התכוונתי....

אלמרה

New member
עוד לא עד כדי סדום או עמורה

אבל לדעתי אנחנו רק טועים יותר כשעוד מתייחסים לסוגייה זו בכובד ראש.

a s p e c t

New member
למה לא מנסים ללכת לייעוץ?

תנסו ואולי תגלו דברים על עצמכם שלא ידעתם, למה ישר להוציא את עצמך למכירה פומבית? לא חבל אל תעלבי מתוקה.. בסך הכל יש לכם ילדים משותפים .לא חבל לפרק את החבילה??? תחשבי על זה. ובהצלחה בכל דרך שתבחרי בסוף.

mikesapir

New member
akol talui bach

gam ani ben gilech vegam ani nasui lo meushar vegam li 2 ieladim aval ma lasotshem chashuvim li ioter miazmi al taarsi akol ela im ze kvar bilti nisbal...aalmoni

the match maker

New member
למה לחפש?

כשהוא מונח לך מתחת לאף? לפי דעתי חסר לכם SPICE בקשר.... תחזירו אותו. אפשר להצית אהבה, רומנטיקה ושאר ירקות דיי בקלות. חבל להרוס את כל זה בשביל משהו רגעי, שאחריו תרגישי על הפניםף.

03lior

New member
אילת חביבתי

את במצב קשה ואל תתיחסי לכל האנשים הרעים. הבעיה מה הסיבה לפי הסיבה ניתן לראות אם יש גישור. אם אהבת אותו אין סיבה שלא תאהבי אותו גם היום יכול להיות שאת צריכה אוזן קשבת אולי לעשות משהו כמו חוג או ללמוד. לצאת מהבית לבד בלי בן זוג להכיר סביבה חדשה זה פותר הרבה דברים חברים חדשים זמן איכות משלך וכו אני בוגר ממך 10 שנים אבל אני קצת מבין לליבך אני פה

למעלה