מחפשת צוענים

יונית א

New member
מחפשת צוענים

עבור חברה העוסקת בכנסים ואירועי תרבות ומקושרת למגזינים שונים, מחפשת אנשים שיש להם ידע נרחב בתחום התרבות הצוענית, חיים בארץ, ומסוגלים לעמוד בפני קהל ולעניין אותו בהרצאה בכל תחום תרבותי . (אני רק השליח - אין לי פרטים נוספים). תודה אם יש מי שמכיר ויודע.

מור ד

New member
יש צוענים באיזור י-ם... בת.ז הם

מופיעים כערבים... אבל הם צוענים...

אולי זה יעזור:

בחודשיים הקרובים נערך יריד צוענים בפארק אשכול אין לי מושג מה מידת האותנטיות שאומרים לשלב בזה, אבל שווה להתקשר להנהלת הפארק לטלפוון 9985110/20- 08 ולברר אם יהיו שם צוענים אמיתיים ואיך ניתן ליצור איתם קשר.

giba70

New member
אולי דרך רקדני פלמנקו?

ידוע שהפלמנקו הוא ריקוד של הצוענים בספרד, בעיקר באזור אנדלוסיה. בארץ יש כמה קבוצות פלמנקו, והם ודאי מכירים (ואולי גם יש ביניהם) רקדנים מספרד ממוצא צועני.

יונית א

New member
תודה לכם-אבל

מחפשים איש אקדמיה ,מומחה לצוענים. תודה על הניסיון.

inshalla

New member
באנגליה, תאמינו או לא יש המון צועני

צוענים נודדים, שמגיעים למקום ומשתלטים עליו ולמשך זמן מסויים , מציעים את עצמם לעבוגה יומית לבורגנים המקומיים, הללו מרגישים מרומים מאיכות העבודה, ומזמינים את השלטונות לסלקם וכך, עוברים הצוענים לחנייה הבאה. כל הסיפורים הרומנטיים על שמחת החיים שלהם התמוססו לי מול המציאות הקרה של ברטיטניה ביחס לצוענים.

צוענים - סיפור עצוב

אנשים שאורח חייהם כל כך שונה מזה של החברות בהן הם חיים באנגליה מסתפקים בלקרוא למשטרה על מנת לגרש אותם, באיטליה אנשים רבים מאמינים שהצוענים באי על מנת לגנוב ילדים ולהכשיר אותם לקרקס, בצ'כיה וברומניה היו מקרים של פוגרומים שהסתיימו בנרצחים מהצד הצועני, ובגרמניה הנאצית עמדו הצוענים יחד עם היהודים, הקומוניסטים, ההומוסקסואלים והזונות על רציף הרכבת.

מוּסקט

New member
ואני נזכרת

בסרט "חתול שחור חתול לבן", ו"שעת הצוענים"... אחחחחח. מתי מארגנים צפייה מודרכת?

למעלה