מחפשת פונדקאית

הדס03

New member
מחפשת פונדקאית

שלום בנות! אחרי שנים רבות של טיפולי הפריה הופניתי לפונדקאות. כרגע אני בשלב החיפוש אחר פונדקאית. האם יש לכן המלצות? איך מוצאים אותה? אשמח לקבל כל המלצה ועידוד....

מירבי*

New member
ברוכה הבאה הדס../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אין דרך אחת מסויימת למצוא פונדקאית, יש כמה וכל אחת בוחרת את מה שהכי נראה לה. אפשר לפרסם מודעות בעיתונים, לראיין את הבנות ולהחליט במי בוחרים ואפשר ללכת למרכז שעושה עבורכם את עבודת האיתור, מיון והכנה של הפונדקאית לתהליך. השלב הראשון בכל מקרה הוא להחליט איך עושים את זה..כמובן אחרי שקיבלתם את המסמכים מאביבה בירושלים, אני מניחה שאתם כבר אחרי השלב הזה. אני כאן בשביל עוד פרטים.. שבת שלום ובהצלחה.

ברוכה הבאה הדס../images/Emo141.gif

בהצלחה קודם כל. ותדעי שהשד לא נורא כל כך והגעת למקום הכי תומך בעולם . לירון

shosh6

New member
ברוכה הבאה למועדון

אנחנו כאן בשבילך ונעזור לך בכל שאלה ולבטים שיהיו לך. הבנות כאן מקסימות ומוכנות לעזור בכל עת.

הדס03

New member
Sתודה רבה../images/Emo142.gif

זה כיף לקבל תגובה חמה כי אני זקוקה לעידוד רב אני רק בתחילת הדרך. ואני לא מצאת פונדקאית.זה מיאש כי עבר חודש מהתשובה של אביבה ואני דורכת במקום.

הדס03

New member
לירון היקרה../images/Emo24.gif

תודה על התגובה >זה כבר מעודד אשמח.אםתתני לי טיפים איך למצא פונדקאית פרסמתי בידיעות חודש וענו לי רק 3נשים במשך חדש והן לא התאימו זה קצת מדכא.

mondani5

New member
../images/Emo24.gifהדס היקרה

צר לי שרק עכשיו,אני קוראת את הודעתך,אל תתיאשי כלל בקשר להשגת פונדקאית,אני מציעה לך מכל הלב לדבר עלזה בכל מקום שאפשר:במכולת,ברחוב,בעבודה,משפחה,חברים, קאנטרי,וכד',את לא יודעת איך זה מגיע משום מקום. אם החלטתם בעלך ואת ללכת על פונדקאות תתחילי כמו בולדוזר,לא גנבת ,לא עשקת,לא פשעת או חטאת,את אדם לכל אדם ונהפוף הוא יש בך מעלות הרבה יותר מאחרות כאשר את בדרך להליך פונדקאות יש בנו ובפונדקאיות ערך עליון שהרבה רוצות להידמות לנו וכדי מאד שאותה אחת שכתבה מה שכתבה בפורום אימוץ תציץ ותקרא,לכן אל תבושי ואל תכלמי,אלא תפעילי כל דבר שאפשר ,תפרסמי בעיתון,וגם בעיתון הרוסי יש הענות,במידה ועובר זמן סביר ואין את מוצאת פונדקאית תפני לגורם מוסמך שיכול ליעץ לך ולעזור לך להתחבר לפונדקאית ,אני ממליצה לך להתיעץ עם מירב ,אבל בשלב הראשון תנסי לבד,יש הרבה בנות נפלאות כמו הדרדסית. בידידות עמוקה ולא להתייאש ,מי כמוני חשש מאי מציאת פונדקאית הייתי בת 47 והיה לי זמן קצוב להשיג פונדקאית,והסוף הטוב בדרך הלואי עליך ועל כל בנות הפורום אמן!!!!!! בידידות אירית

הדס03

New member
mondani5המתוקה../images/Emo39.gif

תודה רבה על העידוד,היה כיף לקרא את תגובתך,זה נותן הרגשה טובה ומצב רוח ,אני עדיין מחכה שהיא תתקשר ולהתחיל כבר את התהליך ,מעניין אותי מי היא,אני לא מתביישת ומדברת עלזה חופשי.מה שאי אפשר להגיד על בעלי שאפילו משפחתו לא יודעת הוא מחכה שנמצא פונדקאית ,וכשהיא תהיה בהריון הוא יספר.מה את חושבת על כך?אהובה.

ברוכה הבאה הדס ../images/Emo142.gif

מנסיוני אם את מחפשת באופן עצמאי הכי הרבה פניות מתקבלות ממקומונים - פרסמי את המודעה במקומונים לא רק באיזור מגורייך במדור הצעות עבודה כלליות. ועוד אפשרות - אנחנו פרסמנו את המודעה שלנו בכל לוחות החינם באינטרנט, וככה מצאנו את אילת.

הדס03

New member
דניאל היקרה ../images/Emo24.gif

השבוע התחלתי לפרסם במקומונים.התחלתי באיזור תל אביב והסביבה ניראה איך ילך,איך מפרסמים באינטרנט? אני אחות במקצועי ולא מבינה במחשבים ובאיטרנט בכלל.אשמח אם תוכלי להגיד לי לאן להיכנס.

למעלה