מחפשת עצה...

MaryJane1943

New member
מחפשת עצה...

אז ככה אני אשתדל לעשות את זה קצר, השתחררתי לפני חודש מהצבא, ועומדות בפני כמה אפשרויות מצאתי עבודה בחיפה בתור נהגת במתחם היי טק. שנחשבת כעבודה מועדפת (שזה עוד 1000 שקל תוספת למשכורת בחודש לשכר מינימום), החיסרון הוא שאני אמורה להחנות מכונויות במשך חצי שנה. האפשרות השנייה היא לעבוד בתור מוקדנית או תומכת טכני באיזשהי חברה, גם היא משלמת שכר מינימום אך יותר מאתגרת מבחינה אינטלקטואלית... השאלה איך זה ישפיע על העתיד הרחוק שלי? מה עדיף? פחות כסף ויותר עניין אינטלקטואלי או יותר כסף אבל עבודה לא מעניינת בכלל?

הטRולית

New member
הכי טוב נהגת.

מוקדנים וכו' זה חרא. ככה יהיה לך גם יותר כסף וגם (?) מענק. אבל הכי חשוב, לא שירות לקוחות!!!!#!@##^%#!!!

nisanil

New member
תורידי, תורידי הילוך

כל מי שמתשחרר בהתחלה רוצה לעשות הכל ומתלהב מהכל, מוקדנית או תומכת טכנית זה מאתגר מבחינה אינטלקטואלית?? ממש לא בהתחשב שאת עובדת עם הציבור הישראלי, זה ממש ההיפך! ואיך תשפיע העבודה הראשונה שלך אחרי הצבא על העתיד הרחוק שלך? אז ככה, אם תברי בתומכת טכנית בחברה גדולה בדוק תהי מנכלית של אותה החברה, ואם נהגת, אז עוד 30 שנה אולי תצליחי להחנות אוטו ברוורס סוף סוף

nisanil

New member
ממש לא

אני לא מאמין במרמור, ודווקא היום התקשרו אלי בקשר לאיזה עבודה באיזה מפעל ייצור

הטRולית

New member
אבל יהיה.

אחרת אני אתחרפן. כמה עוד אפשר לשבת בבית ולרקום מזימות?? אני צריכה עבודה! זמנית, לא רצינית. וגם לחתום בלשכה...

הטRולית

New member
אל תשאל..

יותר נכון - מה שלא תדע, לא יכאב! תיכנונים לעתיד לבוא, כאלה..

nisanil

New member
חשבתי כבר

שאת בשלב הסופי של ההשתלטות על העולם, ואת צריכה עזרה

הטRולית

New member
נו, על מה נרא לך אני מדברת.???

אני פשוט מדברת בקודים וסימנים. זהו כתב סתרים. אתה בטח תבין...
כמו כן,

MaryJane1943

New member
לא הכל שחור ולבן

יש גם באמצע... לא אמרתי שאני אהיה מנכ"לית נטויז'ן או משהו דומה אבל בחברות כאלה יש גם אפשרויות קידום וגם אני מתנסה ולומדת דברים חדשים קצת מדכא להחנות מכוניות חצי שנה אבל הכסף מפתה..

את לא יכולה לדעת

יכול להיות שיהיו איתך אנשים נחמדים ושזה יעבור בכיף, דווקא תמיכה טכנית נשמע לי כמו כאב ראש רציני וצריך בשביל זה סבלנות-על לעמישראלחי.

MaryJane1943

New member
אני כבר עובדת במכוניות

והאנשים שם לא משהו אחרת לא הייתי חושבת בכלל על לעזוב...

למעלה