מחפשת עצה

תות 2 2

New member
מחפשת עצה

אני לא יודעת אם כאן זה המקום הנכון לבקש עזרה, אבל לי נראה שדווקא כאן אוכל להתייעץ עם המומחים הגדולים ביותר כי הריי אין חכם כבעל ניסיון... לפני שבועיים אחותי הגדולה (ובעצם היחידה) הודיעה שהם החליטו שהם מתגרשים. למרות שידענו שזה רק עניין של זמן, הופתענו... אנחנו לא יודעים איך לתמוך בה, מה להגיד, איך להתנהג... ומה יהיה עם הילדה, בסהכ בת שנה וחצי... השאלה שלי היא איך לתמוך בה ומה להגיד כדיי שלאט תרגיש שחונקים אותה ולוחצים אותה אבל מרעיפים עלייה בכל זאת אהבה... ההורים שלי הפכו להיות זוג סמרטוטים ואני מחפשת כל דרך אפשרית לעודד קצת את המשפחה שלי... אשמח לתגובות...

a n a t i 3 3

New member
קודם כל להבין...

שגרושין הם לא סוף החיים
עליך לשוחח עם הוריך (שהפכו לזוג סמרטוטים כהגדרתך) ולהסביר להם שיש מצבים שעדיף כך מאשר לחיות ביחד ולסבול. ברגע שתפנימו שגרושין הם לא סוף העולם התמיכה שלכם תגיע ממקום יותר ראלי ונקי. אחותך ילדה גדולה, אפילו כבר אמא לילדה חמודה.. תנו לה להתמודד עם העובר עליה, תהיו שם בשבילה בכל עת שתזדקק, שיחה טובה עם אחותך והבטחה שאתם שם בשבילה יכולה תמיד לעזור. את יכולה להמליץ לה על הפורום שלנו.. את יודעת, לפעמים צרת רבים... בהצלחה

החתולית

New member
../images/Emo45.gif ומוסיפה

הדבר הכי חשוב הוא להבהיר לה שאתם תומכים בכל החלטה שלה, ולא להיות סמרטוטים ממוטטים. ברגע שהיא תדע שהמשפחה שלה מוכנה לעזור לה עם ההתמודדות - יהיה לה פחות קשה.

למעלה