מחפשת עצה

SPnage

New member
תראי

אני הייתי שם באוגוסט ואני לא יודע למה אמרו לך שהיא נוראית. בכל דרום מזרח אסיה מזג האויר דומה כך שאם את לא רוצה להגיע לתאילנד באוגוסט אין לך מה לחפש באזור בכלל.

motyka

New member
תאילנד

8 ימים בצפון 8 ימים באחד האיים 4 ימים בנקוק

Ricca

New member
תאמת.. הייתי בתאילנד..

בנקוק זה מקום שאני אוותר עליו בכייף.

מונטנגרו

מדינה מדהימה, עדיין אין יורו, אגמים עם מלונות ובתי נופש לרוב, כפרים, הרים, טבע מדהים, אנשים מדהימים - שווה לך לבדוק

Ricca

New member
הצלחנו..

הם השתכנעו על מונטנגרו והשכנים. עכשיו השאלה היא איך מתחילים לבנות מסלול? יש לך מקומות מומלצים?

sela v

New member
לא מבין את ההתיחסות ביורו

זה משנה מה שם המטבע? בכל מקרה לא בטוח לגבי מונטנגרו אם הם נכנסו בכלל לאיחוד, וכל המדינות החדשות שיצטרפו אולי ב-2007 יחליפו ליורו. הכי מומלץ זה לקנות ספר, בגלל שאמרת שאת מאיטליה לא בטוח איזה ספרים יש לכם שם.

natyh

New member
אסיה

הכי זול הכי קרוב : ירדן! אם לא ירדן : תורכיה . אם לא תורכיה אז שביל ישראל ממטולה לאילת . הכי זול ,הכי קרוב קני תרמיל ולכי ברגל תתפלאי עד כמה המקומות יראו לך שונים . חו"ל זה פה , ועדיין ישאר לך עודף . נתי

Ricca

New member
אהמ..

כדאי לספר, אני לא גרה בארץ, ובאמת ישראל זה חו"ל בשבילי.

sela v

New member
Ciao

אני אמור דרך אגב להגיע בקרוב לביקור קצר אצלכם (במדינה). יש כל כך הרבה מדינות קרובות אליכם, יוגוסלביה לשעבר, בולגריה, אלבניה, וכולם אפילו במרחק שלא צריך לטוס. לא נראה לי כמו שאמרתי קודם לטוס למזרח בשביל 3 שבועות, לפחות לא אם רוצים לעשות את זה בסגנון תרמילאי. אני טיילתי לפני כמה שנים במדינות הבלטיות, יש גם מאמר במאמרי הפורום, ומומלץ.

omom5

New member
מה עם הודו?

אפשר בקלות ב1500 דולר לטייל בהודו במשך חודש, כולל הטיסה. אפשר לבחור כמה מקומות מראש לנסוע אליהם שמשלבים נופש ונוף. חזרתי לא מזמן וממליצה בחום. חוץ מזה, מרוקו מדהימה! גם שווה ביקור לדעתי.

למעלה