מחפשת עצה

Phoebs

New member
מחפשת עצה ../images/Emo23.gif

לפני 5 שנים הכרתי בחור מקסים ומדהים באינטרנט- משבדיה. אני הייתי בת 17 והוא 21 ואני גרתי בזמנו בישראל. נפשגנו אחרי חצי שנה של התכתבויות והעניין הפך רציני שכן לשניניו זו היתה אהבה ממבט ראשון והוא האריך את השהות בכמה ימים אפילו. בכל מקרה היה נהדר והיינו מאורסים. הייתי בצבא 6 חודשים ובסוף שוחררתי אחרי ששכנעתי אותם שאנחנו נשואים (עשינו חתונה UNOFFICIAL כזאת והיו לי הוכות מן העיתונאות..) אולי מישהו פה קרא פעם במעריב לנוער...
בכל מקרה היה נהדר ונפגשנו כל 3 חודשים ותכננו לעבור ביחד לקליפורניה בקיץ 99. אחרי הביקור האחרון שלי שם- באפריל היו קצת שינויים- הוא לא ידע איך הוא מרגיש והוא קיבל רגליים קרות ורצה שלא נגור ביחד בארה"ב (בהתחלה).. בקיצר בדיוק ביום בשנתיים מאז ביקורו הראשון אצלי התקשרתי ויזמתי את הברייק-אפ. הוא לקח את זה יחסית קשה, הוא היה זה שלא היה בטוח מה יהיה ופתאום הוא היה די בהלם. שניניו עברנו לדרום קליפורניה והינו בקשר ונפגשנו יהיה נחמד מאוד והיתה הרגשה שכלום לא השתנה. הוא גם היה זה שיזם סקס וכו.. בכל מקרה הנה כמה דברים אצלו שהיוו בעיה במערכת היחסים: 1. הקשר והתלות במשפחה- חברה´, המצב מסובך שם.. אבא שלו נפטר מהתקף לב פתאומי לפני אחותו ואמו במהלך יום הורים או אירוע כלשהו (הצגה) בביה"ס של אחותו..מאז היא התדרדרה ויש לה טראומות ובעיות בלימודים ומוטיבציה לחיות ולעסוק בכל דבר שהוא ופשוט בלאגן איתה. היא היתה בת 14 בזמן באירוע ועכשיו היא בת 21. לכן הוא נעשה הגבר בבית ורק לו היה רשיון נהיגה והוא היה צריך לטפל במשפחה- מה שגרם לאמא להרגיש מאוימת על ידי כאילו אני אקח את הבן שלה ממנו. לכן אני משוכנעת שהיא הסיתה אותו נגדי וגרמה לו אי נוחות מתוך הגנה עצמית על משפחתה- כי היא ידעה שהוא היה עוזב את שבדיה.. לא מזמן הוא עבר לדירה משלו והאם והאחות עברו גם לדירה חדשה. הוא גר בארה"ב שנה וחזר לשבדיה (סיים MA במחשבים) ואני עברתי לקנדה והיה לי חבר כאן שנתיים. 2. בעייה נוספת- הייתי החברה הראשונה שלו והיתה לו קצת בעיה עם שה שלא היתה לו אף אחת קודם..ולי כן היה מישהו.. וזהו בעצם פחות או יותר. לפני 3 שבועות נפרדתי מהחבר הקנדי אחרי שסוף סוף הבנו שזה חסר סיכויים ואנחנו פשוט לא מתאימים. אבא שלי אמר לפני שבוע "אם היית מתחתנת עם מרקוס הייתי נורא שמח". אבא שלי מת עליו! הוא כמו הבן שלא היה לו הוא נורא נקשר אליו LOL הקיצר מה אתם אומרים? אני מעוניינת לנסות שוב אבל אין לי מושג מה הוא רוצה.. חברות שלי הציעו שאני אזמין אותו לביקור.. מה אתם אומרים? HELP!

זנזיבר

New member
יקירתי, שתינו יודעות מה את צריכה ..

את צריכה להתקשר! באמת. כי את חושבת עליו ותמיד יהיו לך סנטימנטיים אליו. או.קיי, יש לו טראומות במשפחה אבל ככל שהתבגרתי ראיתי שבאמת כל אחד סוחב את החבילה שלו ולכל אחד יש חבילה. בלי שום קשר להורייך שמחבבים את הבחור (למרות שזה יתרון גדול), אני חושבת שאת צריכה להרים טלפון בשביל עצמך. לבדוק את הדופק, לראות אם הוא גם בעניין, לדבר, מי יודע, אולי דבר טוב ייצא מזה. אני לא כל כך הבנתי את הקטע שהיה ביניכם בעבר כי שניכם אהבתם אחד את השני אז למה לעזוב, אבל נתתם לזמן לעשות את שלו ושניכם עברתם תהליך. בקשר לזה שאת בראשונה שלו, אולי כבר לא? (עבר קצת זמן). וגם אם את כן,אז אם הסקס הוא טוב אז יופי, ואם לא, אפשר לעבוד עליו. כי אם אני זוכרת טוב, חברך הקודם היה מצויין בסקס אבל זה רק מה שהיה במערכת היחסים ביניכם....אז נכון שצריך את האמצע אבל כן לתת את הצ´אנס. אולי תפגשי איתו ותראי שהוא השתנה והוא לא נראה לך יותר. בכל אופן בהצלחה, תהיי שלמה אם מה שאת עושה. חיים פעם אחת ולא בכל יום מוצאים אהבה. תעדכני מה קורה

Phoebs

New member
חיים קשים

אבל זה די מוזר.. זאת אומרת מה אני אגיד לו? יו איזה קטע!!! איזה מטומטמת אני שכחתי לגמרי! ביום שישי יש לי יום הולדת והוא הולך להתקשר אליי! אנחנו תמיד נוהגים לעשות כך וביות הולדתו (יולי) התקשרתי ל-5 דקות והוא היה בדרך החוצה אז למחרת הוא התקשר אליי לחצי שעה כדי שאני אאחל לו מזל טוב! איזה טמבלית אני! אני אשלח לו אימייל עם המספר שלי והוא ייתקשר אליי! :) ואז אשאל אותו לגבי חברה- אם יש או הייתה כי פעם אמא שלו שאלה אותי אם יש לי חבר ואמרתי כן. ואזמין אותו אולי לביקור קצת יהיה לי קשה לשאול שאלות באופן ישיר אלא אם כן ארגיש לפי צורת הדיבור שלו מה הוא מרגיש ואולי דרך שאלות בעקיפין אני אמצא תשובות.. לגבי הסקס היא אחלה בהיבט מסוים יותר טוב מהחבר הקנדי אבל בהיבט אחר לא (תדירות!). אני בטוחה שיש לו עדיין רגשות כלפי ובכל זאת אני אהבתו הראשונה ומאוד השתנתי (לטובה) מאז שנפרדנו ואני זוכרת בדיוק דברים שהפריעו לו אצלי קודם וזה כבר לא אקטואלי. אני רוצה להשאר בקנדה ואני יודעת שהוא לא מת על שבדיה. אולי כשאסיים את הלימודים (פחות משנתיים) אני אעבור חזרה לארה"ב או מקום אחר בקנדה...נראה. עכשיו בעצם הכל תלוי בו ומה הוא מרגיש אני אשלח לו אימייל היום ואראה מה שלומו ואני מניחה שרק נדבר ביום שישי הקרוב.

Phoebs

New member
מזמן לא ראינו אותך אצלי בפורום!

זנזיבר מה קרה?! שובי לבקר בארצות הקור :) וזוהי פקודה!

Phoebs

New member
לא אעשה פרסומת אבל

מדובר בפורום לא ב-
והוא בנושא ישראלים בקנדה :)

GalGula

New member
אפרתי, אני מאד מעריכה את זה

שלא פירסמת בפורום ככה סתם, אבל זה הזמן לציין... אם למישהו מכם יש אתר, או כל דבר אחר מסוג זה, שברצונכם לפרסם - כל מה שצריך לעשות זה לפנות אלי באופן אישי (מייל, תיבת-המסרים) ולבקש. אם זה רלוונטי - אני אאשר. (כמובן שאני לא מתחייבת לאשר כל דבר שיגיע אלי) לחברי פורום קבועים יש, מן הסתם, הטבות שאין לאורחים מזדמנים שכל מטרתם היא פרסום נטו
ואגב - כל לינק שנושאו קשור באופן חד-משמעי לפורום שלנו - יתקבל בברכה ויצורף כמובן לעמוד קישורי הפורום. סתם למקרה שלא ידעתם

GalGula

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

(וואו אני ממש קמה מאוחר בשבתות
) אז ככה - תתקשרי! אבל.... תקחי בחשבון כמה דברים. קודם כל, אל תשכחי שעברו מאז כמה שנים. אולי הוא כבר לא לבד? אולי הוא בכלל נשוי עם ילד קטן וחמוד?
... ואם הוא לבד - את צריכה להזמין אותו באמת. אבל... אם אתם חוזרים, אתם חייבים לעשות כמה החלטות. כמו למשל, איפה אתם חושבים להמשיך את חייכם המשותפים. זה מאד חשוב. כי אם הוא קיבל רגלים קרות וזאת בערך היתה אחת הסיבות העיקריות לכך שהחלטת על הפרידה, לא היית רוצה שזה יקרה שוב. מה שאני מנסה להגיד, זה שסה"כ לא יזיק ליצור קשר. אבל לקחת בחשבון שהגיע הזמן להחלטות גורליות, לכאן - או לכאן. ואגב - איזה כיף זה שהמשפחה מאד אוהבת אותו! אני בטוחה שהם ישמחו לארח אותו, גם אם בסוף הביקור כל אחד יחזור לחייו הקודמים, לפחות עם הידיעה שעשיתם הכל... אז.... ספרי לנו! ו... מה הסיפור עם "מעריב לנוער"? נשמע מעניין...

Phoebs

New member
../images/Emo57.gif מקווה שלא

שאין לו ילדים ואישה או חברה לפי איך שאני מכירה אותו אין לו אבל מי יודע גם אני די הסתרתי שהיה לי חבר שנתיים.. טוב נחכה ונראה מה יהיה בטלפון..מקווה שלפחות אני אקבל תשובה לכאן או לכאן ואם יש סיכוי אז מה טוב :) לגבי מעריב לנוער הנה לינקים..

GalGula

New member
יוווו אפרת, איזה חמודים אתם יחד../images/Emo23.gif

ואני מבטיחה שאקרא את כל מה שכתוב בלינק, אבל יותר מאוחר (חייבת לאכול מתישהו.... וללמוד
) תודה על הלינק - עוד הלילה יתווסף לעמוד קישורי הפורום, כמובן

Phoebs

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo21.gif

סבבה!! :) יאללה קמתי לפני שעה וחצי ואני גם אלך לאכול לגבי ביקור אצלי אני גרה בקנדה והמשפחה שלי בישראל.. אבל אבא שלי כל פעם מנסה לטוס לאנשהו דרך שטוקהולם ולבקר אותו.. LOL

Phoebs

New member
אולי גם אחרי 5 שנים

ניראה חמודים ביחד.. אוי אוי מחכה לאימייל ממנו..

מורמי

New member
ממש יפים!!!

כדאי לכם להיות ביחד אתם נראים ממש טוב ביחד. באשר לשבדיה האם חיית שם פעם? ואיך קנדה? ולא קר לך??? אני בפינלנד אשמח לשמוע ממך!!

Phoebs

New member
מגניב! פינלנד!../images/Emo113.gif

אז שתינו בארצות הקור? ממש כמו נילס הולגרסון! ויש אפילו אווזי בר! לא חייתי בשבדיה אבל שהיתי כחודש והייתי שם איזה 4 פעמים. בקנדה קר ואני בכלל במונטראול המקום הכי קר קפוא כאן וירד קצת שלג היום אבל יחסית קר לעונה וחבל כי אני מתה שיקפאו האגמים בחוץ כדי שאוכל ללכת לשחק הוקי קרח. עדיין מחכה לאימייל ממרקוס אולי בבוקר אני אקבל..יש הבדלי שעות..

alfiekeren

New member
מדהימים../images/Emo57.gif

אפרת, קודם כל ברוכה הבאה. אני מאד מקווה בשבילכם שתחזרו להיות ביחד. מסובך אבל אפשרי. לגבי החבילה שהוא סוחב. כמו שזנזיבר אמרה. לכולם יש שלדים בארון. אין מה לעשות. ושתינו אומרות את זה מניסיון. אני חושבת על זה לטובה. זה עושה אותם יותר רגישים. זה מוריד אותם לקרקע. אחרי טראומות כאלה הם חופרים ומנסים להבין מה באמת הם רוצים מהחיים האלה. אז יום שישי עבר ואני מקווה שהוא התקשר והיתה לכם שיחה סוחטת דמעות בו התוודתם על אהבתכם היחידה....והחלטתם שאתם רוצים לנסות שוב. טוב..אני יכולה להמשיך שעות ולבנות לי סיפור טורקי שלם..אז בשביל כל הקוראים עדיף שלא. אפרת תבוא ותעדכן. שיהיה שבוע טוב לכולנו!

Phoebs

New member
לא זה יום שישי הבא..

עדיין לא קיבלתי אימייל והשיחה תגיע ביום שישי עוד שבוע.. באימייל סיפרתי לו שיצאתי ממערכת יחסים גרועה..מעניין איך יגיב לא יודעת אם היה לו מושג.. אם הוא ישאל מה היה רע אני אתן לו דוגמאות ואגיד לו שאיתו לא היו בעיות שבכלל התקרבו לאלו שהיו לי עכשיו עם החבר ואחרי שהייתי איתו הבנתי כמה טוב הוא היה אליי.
בקיצר עוד שבוע נדע מה קורה או שנראה אם יהיה משהו מיוחד באימייל..

alfiekeren

New member
אופס..

עוד חמישה ימים למנייק... בכל מקרה בהצלחה. משום מה יש לי הרגשה שהוא מאד ירצה.. אתם נראים טוב ביחד. תעדכני אותנו..

Phoebs

New member
מקווה לטוב..

לא זוכרת אם גם ציינתי שהוא לא ידע מה הוא רוצה לעשות בחיים אז הוא המשיך ללמוד וללמוד ולגשות כמעט דוקטורט ונמאס לו פתאום ואין לי מושג מה בדיוק הוע עושה עכשיו נראה לי שהוא CONSULTENT באריקסון.. אלא מה? בשבדיה או שעובדים באריקסון או באיקאה..

למעלה