מחפשת עיצה טובה

magicgirl1983

New member
מחפשת עיצה טובה

גיליתי לאחרונה שמה שרציתי לעסוק בו איננו אפשרי מבחינתי (להיות שוטרת). ועכשיו אני לא יודעת לאיזה כיוון לכוון את עצמי. חשבתי פעם להיות דיילת, מורה, אפילו פקידה למרות שזה לא ממש המקצוע האהוב עליי. איך אוכל לדעת איזה מקצוע הכי טוב בשבילי? יש מקומות שיכולים לעשות הכוונה ע"י בחינה?

מכונים להתאמה מקצועית

ישנם מכונים שוינים בהם את עוברת מבחני אינטיליגנציה, מבחני אישיות גרפולוגיה, מבחנים רציניים שאמורים לעזור לך להבין לאיזה תחום את מתאימה. מכון הדסה די מדפורסם בזה ישנו מכון פילת וכן מכון אדם תעקבי בעתונות. נדמה לי שאפשר גם דרך משרד העבודה, לשכות התעסוקה.

משתמש13

New member
עצה טובה

אני לא יודעת בדיוק לגבי מקומות שעושים הכוונה ע"י בחינות אבל יש לי הצעה אחרת: אם את בחורה שאוהבת לעזור לאחרים (ונראה לי שכן) והנושא של איכות החיים (שלך ושל אחרים) קצת מעניין אותך אז יש לי מקום נפלא שתוכלי להשתלב בו. תצרי איתי קשר דרך הפורום או שתשלחי לי את המייל שלך ואשלח לך חומר בנושא. להתראות.........

עיצה טובה

למה את לא יכולה להיות שוטרת, האם את סובלת מכישורי יתר(יודעת גם לקרוא וגם לכתוב?) אם את חיילת משוחררת, יש הכוונה לחיילים משוחררים מטעם משרד הביטחון. כדאי לך לבדוק את הנושא

למעלה