מחפשת עידוד

מחפשת עידוד

נשואה 6 שנים. התחתנתי בגיל מאד צעיר עם בעלי שכבר בתקופת האירוסים התחרטתי אך חשבתי שהזמן יעשה את שלו. שזה מה שהיה באמת בגלל ההתאהבות בתקופת שלאחר החתונה. אך התקופה הזו עברה מהר. היום אין אהבה. אין פתיחות אין אמון אין משיכה ואין לי רצון לחיות איתו. דיברתי איתו והוא לא מסכים לשחרר. התיעצנו. טיפלנו ועשינו הכל. ויש לנו ילדה בת 5. מה לדעתכם? הגיע הזמן לפרק?

מיקי*

New member
לא חושב שמישהו יכול להמליץ לך לפרק

על סמך מה שאת אומרת. ובכלל ההחלטה על פירוק צריכה לבא ממך ורק ממך. אם טיפלתם ולא עזר, ורע לך ואת לא מסוגלת יותר. אז אולי כן. אבל רק את באמת יכולה לדעת. בהצלחה רבה!

keherefayin

New member
עידוד

שלום לך אני רק רוצה לשאול שאלה האם יכול להיות שמתקופת האירוסים את בעצם לא נותנת סיכוי להצלחה של השידוך הזה .לחשוב שהזמן יעשה את שלו ממש לא עוזר, אם כבר בתקופת האירוסים החלטת שזה לא מתאים הוי אומר שלא ממש נתת לזה סיכוי. נסי להתחיל להתמקד בתכונות הטובות שלך!! ושל בעלך!! ושל שניכם(והאמיני לי יש המון) ביחד הדברים הטובים שהם משותפים ולאחר שבועיים שלושה תעשי הערכה מחדש מה שאני מנסה לומר נסי באמת לפתוח דף חדש, חלק ונקי כאילו אתמול הכרתם ותראי מה את מרגישה לשאלות נוספות ניתן לפנות אליי ישירות [email protected]

קחי לך בבקשה הרבה ../images/Emo24.gif

אם את שואלת... כנראה שלא הגיע הזמן

AMCO121

New member
מבינה לליבך

אני עברתי את אותה חוויה, בעיקרון אני לא דוגלת בלפרק נישואם מהר, אך אם עשית את הכל, ולא טוב לך, אז תתחילי לעשות חושבים, לא צריכים לחיות ביחד בכוח ולסבול, במיוחד שיש רק ילדה אחת. מחליטים על גירושים רק כששלמים עם ההחלטה, ואת תראי שבוקר אחד תתעוררי, ותגידי לעצמך שאת לא מוכנה לחיות כך יותר. {זה מה שקרה לי} ומשם העניינים יתגלגלו. המון בהצלחה ובשורות טובות.

surprising

New member
הזמן הוא המורה הטוב ביותר

הזמן הוא המורה הטוב ביותר. הצרה היא, שהוא הורג את כל התלמידים שלו... !!! מה שאין כנראה לא יבוא.. אם את חולמת על אהבה, פתיחות, אמון, משיכה, רצון... כנראה לא איתו... הזמן לפרק? אין זמן מתאים ! האם לפרק? תלוי עד כמה את חזקה לעבור את התקופה הקשה... בהצלחה בפנים או בחוץ...

למעלה