מחפשת עידוד

ו ר ד 2

New member
מחפשת עידוד ../images/Emo7.gif

יבול גדול של זקיקים אף פעם לא היה לי אבל 5-6 ביציות זה סביר. חודש שעבר בלי טיפול הביוץ שלי הלך לאיבוד. E2 גירד את הרצפה 3 שבועות עד שהתקרבתי לביוץ,ודוקא הביוצים שלי סדירים ובטיפול אני מגיבה מאד מהר. מגיעה לשאיבה אחרי 9-10 ימי הזרקה גג. החודש חזרתי לטיפול ואני מקבלת די הרבה הורמונים וכלום כלום כלום
אחרי 8 ימי הזרקה יש לי 2-3 קטנטנים שבקושי אפשר למדוד (משהו כמו 7 מ"מ) ושוב רמות E2 נורא נמוכות. FSH שבדקתי לפני חצי שנה היה בסדר גמור. מה קורה לי? למה הפסקתי להגיב? רוצה לשמוע מכן סיפורים של טיפולים עם התחלות צולעות שאחר כך התפתחו נורמלי. ב ב ק ש ה ספרו לי (אפילו תמציאו סיפורים
עד כדי כך היאוש אצלי חוגג).

שרון321

New member
אני קצת ממחזרת את הסיפור אבל...

בטוחה שתתעודדי. לפני חודש וחצי מצבי היה בדיוק כמו שלך, הרופא אפילו התקשר אליי יום לפני השאיבה והציע לשקול ביטול של הטיפול. אני מניחה שאת מרגישה בדיוק כפי שאני הרגשתי אחרי אותה שיחה. בסופו של דבר נשאבו 6 ביציות מתוכן הופרו 4 והתפתחו עוברים יפים. הצלחה מסחררת לעומת הצפי הקודר. מהטיפול נשארה בעיקר טראומה והלם מהשיחה עם הרופא, התחושה שהיתה לי באותו ערב ממש חילחלה והעירה את כל מנגנוני החרדות והפחד. מציעה לך לשמור על אופטימיות, הגוף לא פועל כמו מכונה אצל בנות רבות דווקא הטיפולים הצולעים האלו הפכו להריון, מתפללת שכך יהיה גם אצלך. אל תשכחי לעדכן.

ורד יקרה

אני יכולה להגיד לך מנסיון אישי, שברוב המקרים אני מגיבה ממש טוב לזריקות ומייצרת המון זקיקים, ובאחד ממחזורי הטיפול שעשיתי לא היתה לי כמעט תגובה בההתחלה.אז העלו לי את המינון והמצב השתפר. לא ממש מבינה בערכים האלו שאת רושמת, וגם אין לי ממש הסבר למה זה קורה, אבל אני יודעת שלפעמים הגוף מגיב בצורה שונה לטיפול. אל תתייאשי, יכול להיות שיעלו לך את המינון ותגיעי לשאיבה יותר מאוחר. אפילו ביום 14-15 זה סביר בהחלט. אל תאמרי נואש!
ציפורה

עוד סיפור ממוחזר (אבל אמיתי)...

לפני כמה ימים סיפרתי כאן שטיפול הופסק אצלי עקב חוסר תגובה מוחלט, כמו זה שאת מתארת. נשלחתי הבייתה לחכות למכשפה כדי להתחיל סיבוב חדש ודווקא אז נקלט הריון ספונטאני. לא יודעת להסביר את זה. הגוף ממש "התנגד" לזריקות ובחר להגיב בזמן ובמקום שנראו לו..... תתעודדי. כנראה שיעלו לך את המינון ותושג תגובה נאותה. ובכל מקרה, אל תסיקי מסקנות נחרצות ואל תעשי הכללות לגבי העתיד. זה שטיפול אחד מתנהל בעצלתיים, לא אומר כלום על ההמשך. מחזיקה לך אצבעות.

ו ר ד 2

New member
בספונטאנים הפסקתי להאמין

אבל הלוואי על כולנו. עד כה,סיפורים בהחלט חיוביים
עוד,עוד.

מנסה להתעודד מהסיפור של עצמי../images/Emo4.gif

אני ביום ה-9 של המחזור אחרי 5 ימי הזרקה (4 אמפולות מנוגון ליום). קיבלתי תוצאות בדיקת דם מהבוקר. ה-E2 קטן מ-200 ולעומת זאת הפרוגסטרון וה-LH גבוהים. חוצמזה אני מדממת (המכשפה התנחלה לה ופשוט מסרבת לעזוב). דיברתי עם הרופא בטלפון והוא אמר לי להזריק היום ולעשות מחר שוב בדיקת דם. אם הערכים לא ישתפרו ומחר ב-US לא יהיו זקיקים, לדבריו - "נסגור את הבסטה". אוףףףףףףףףףףףף.

ו ר ד 2

New member
זה מה שקרה לי בחודש שעבר בלי

טיפול. דימום של 10 ימים בערך ו- E2 שלא עלה הרבה זמן. אבל 5 ימי הזרקה זה מעט מאד,אני כבר 9 ימים לא מגיבה. תנסי למשוך עד תחילת שבוע הבא לפני שמבטלים.

ו ר ד 2

New member
שריר או בטן ../images/Emo101.gif

בנות שאין להן הרבה זקיקים-היה הבדל בתגובה אם הזרקתם לבטן או לשריר בישבן?

Endless Rain

New member
סיפור אמיתי ומעודד

על חברה: מחזור ראשון - הופסק באמצע עקב חוסר תגובה שחלתית מספקת. מחזור שני - שוב התנהלות עצלה של השחלות, ימי זריקות רבים (נדמה לי ש-18!), ולבסוף - שני זקיקים בגודל טוב ועוד אחד קטן יותר שלא נתנו לו סיכוי (אני כן נתתי).. נשאבו 3 ביציות, שלושתן הופרו, עובר יפה אחד הוחזר וממש לאחרונה התינוקי נולד. בקרוב אצלך....

ו ר ד 2

New member
יש ../images/Emo13.gif או כמו שאומרת נינט

YES YES YES. כאלה סיפורים אני מאד אוהבת.

למעלה