מחפשת עזרה...

natali_rh

New member
מחפשת עזרה...

לאמא שלי יש כמה יכולות שמדהימות את כולם. היא חולמת על מספרים-היא מספרת שפשוט בלילה היא רואה כל מני מספרים, ואותם מספרים מופיעים אח"כ בלוטו. אני יועת שזה נשמע דמיוני ולצערי בכל פעם זה היה מספר אחד או שניים, אבל זה אמיתי. היא גם אוהבת ללכת לקזינו ותמיד יוצאת ברווח כי יש לה תחושות איזה מספר יהיה ברולטה. לפני כמה שנים עשינו סיאנסכמה פעמים באופן חובבני מאוד ובכל פעם שהיא השתתפה השתלתה עליה רוח ותקשרה איתנו. אני חושבת שיש לה כוחות שלא ממומשים שהיא לא יודעת איך להשתמש בהם ומחפשת לה עזרה בפיתוחם. אולי מישהוא יודע להיכן לפנות?

mga-abir

New member
באם היא

היי באם אמך תתבונן בשאר ההתנסויות בחיים מתוך אותה עמדה ותחושה שהיא חשה כאשר צצים בה הידיעות,תוכל היא לדעת ולהבין יותר.ממש אותה צורת מחשבה או הרהור.הדבר מוכר לי מעצמי.בעבר היה יום קבוע במקום מסויים שצצו בי מספרי לוטו,לרוב זה היה עד שלושה מספרים ותמיד זכיתי.מה עוד יש לבקש. בברכה אביר

יש לי תשובה../images/Emo24.gif

היי נטלי וברוכה הבאה!!! ממה שכתבת וכיצד שתארת את אימך המדהימה אני קוראת הרבה פחד וחרדה מיכולותיה. ראשית אני מציאה לך להרגע ולקבל אותה כמו שהיא בלי שום כוונות לשנות אותה כי היא אדם בוגר ובצורת ההתנהגות שלה היא לא תשתנה כל כך מהר. בכל אופן התופעות שתארת מוכרות לי והן נכונות. לדעתי הן בכלל לא דמיוניות. לצערי חבל שהשתתפתן בסיאנסים כי זה הדבר השלילי היחיד שאני קוראת בין השורות. כאחת שמחפשת עזרה הכנסי בבקשה למייל שלי ואני אנסה לתדרך אותך מה לעשות או למי לפנות וכמובן בהסכמתה המךאה של אימך. המייל שלי [email protected] .il הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

למעלה