מחפשת עזרה

Shining Dark

New member
מחפשת עזרה ../images/Emo9.gif

אני מחפשת שירים בלי מילים (אפשרי קולות), בעלי קצב 4 וברור (הקצב צריך להיות ברור לאורך כל השיר)... אהה... ומהירויות שונות (מאיטי ועד מהיר..). זה לריקודים :) המון המון תודה מראש!! זה מאוד יעזור לי :)

גל אור

New member
תנסי את אלה

אני לא ממש זוכרת מה באמת יש בכל אחד מהם, ולצערי אין לי זמן כרגע להקשיב ולבדוק, אבל יש סיכויי טוב שהם יתאימו. כדאי להקשיב לכל הרצועות בכל דיסק, כי לפעמים יש איזה שניים שלושה טרקים שבשבילם הדיסק שווה. osrtavaganza דיסקים לשיעורי בלט (בד"כ יש בהם רק פסנתר) feet on the soil geemel alexandros afrodesia secret of the world (סיכויים יותר קלושים שיתאים לך...) zaka african lightness clearbury ring ב- lord of the dane יש לפחות 2 קטעים מצויינים לדרישות שלך (תלמידות גן- א' הצליחו לשמוע את הפראזות) ויכול להיות שגם בדיסק של yo yo ma עם Bobby McFerin גם יש משהו בהצלחה!

גל אור

New member
מצאתי עוד כמה

safriduo קווים- מקסים ושווה גם בלי שום קשר לריקוד... de la guarda- לא לילדים קטנים ולבעלי לב חלש ואחד אחרון- לצערי אני לא יודעת מה בדיוק השם שלו- יש בדיסק עיבודים למוסיקה קלאסית (נדמה לי שרק של באך), עם מרימבה וכד'. נראה לי שזה של מישהו בשם ריצ'ארד משהו. יופי של דיסק- כבר שרוט מרוב שימוש בשיעורים...

למעלה