מחפשת עו"ד

מחפשת עו"ד

ערב טוב לכולנו וכמובן שבוע טוב
צריכה את עזרתכן...אני מחפשת עו"ד טוב לתביעת מזונות לביתי..עו"ד "תותח"!!! אשמח אם תמסרו לי טלפון פה או למסר.

חבל על הכסף שלך

לעו"ד לא באמת אכפת אם תקבלי מזונות או לא !!! הם יחגגו על הכסף שלך יארגנו לך הסכם אבל מי בכלל ערב לך שמי שצריך לשלם לך מזונות באמת ישלם ??? תפני לנעמ"ת בעלות מינמלית לחלוטין או למגשר\ת אם את ביחסים טובים עם האבא של הילדה שלך זה יגמר טוב ומהר תתרחקי מעו"ד כמו מאש ... אני השקעתי 24,000 ש"ח לעו"ד הכי תותח בת"א יצאתי עם הסכם של 2600 ש"ח את יודעת מה אני יכולה לעשות איתו ..... תדאגי שקודם יש נכונות לשלם בהצלחה ושבוע טוב

עדמה

New member
אפשר הסבר

היי לא הבנתי למה את לא יכולה לגבות את הכסף יש הרי את ההוצאה לפועל ולך יש את ההסכם. אם לא אכפת לך להסביר קצת יותר חוץ מזה אני חושבת שאתם לא ממש צודקים אני לקחתי עו" ד שהוא חבר ושכן ובגלל שהוא לא התמחה בתחום דיני משפחה ולא הגיש בקשה כמו שצריך אני חויבתי בהוצאות משפט (מדובר בצו עיוב יציאה מהארץ כנגד האקס) אז החלפתי את העו"ד ואני משלמת עכשיו הרבה יותר רק לא מבינה למה אם יש הסכם את לא גובה מזונות דרך הוצל"פ אודה לך אם תפרטי

אפרט ברצון

אני גרושה כבר 3.5 שנים עשינו הסכם גירושים ברבנות התגרשנו בהסכמה. המזונות עמדו על סך 1500 ש"ח הבחור לא משלם ויש לו תיק בהוצל"פ עם חוב שהיום עומד על יותר מ 60,000 ש"ח ולמה הוא עדיין ממשיך לא לשלם כי הוא שם פס על החוקים , על הבת שלו ועל המערכת ולמה כ"כ קל לו את שואלת ? כי הבחור עובד " שחור " כי הכתובת שלו במשרד הפנים פקטיבית אין אפשרות לבצע מעצרים כל עוד לא הוגשה בקשה לתשלום. ואיך אפשר להגיש את הבקשה עם בן אדם שרואה ואיננו נראה ... אין למי למסור את ההודעה , עם הורים שמשתפים איתו פעולה ומצהירים שהבן שלהם לא גר איתם והם כבר שנים לא בקשר איתו { שקר וכזב } כאשר ניגשתי לעו"ד הסברתי לו שהגרוש לו משלם ... הוא אמר שאין כזה דבר לא לשלם והוא יעשה הכל הרבה לוקשים אכלתי גם מהעו"ד אומנם פס"ד חדש קיבלתי שעומד 2,600 ש"ח לחודש . יש לו צו עיכוב יציאה מהארץ בנתיים נשארתי בלי זה ובלי זה אז שניהיה רק בריאים .אני מאסתי במערכת תכלס לא מעניין אף אחד מהצרות שלך ואם כבר אני בשוונג אז אצלנו העוס"יות לא מקבלות כל אחד אצלם לא פותחים כרטיס מועדון ... אZ הבנת .... מדינה של שרלטנים

עדמה

New member
מצטערת לשמוע

מצטערת לשמוע אבל כמו שאמרת באמת הכי חשוב זה הבריאות שלך ושהכסף ילך לעזאזל תראי גם אני שומעת שעו"ד הם רק מטחנה של כסף ושהרבה גברים מתחמקים ולא משלמים מזונות ועד עכשין לא ממש הבנתי איך. אני רוצה להיות מוכנה לכל מה שעתיד לקרות עד כמה שאפשר את יודעת ולהבטיח לעצמי שאם זה יגזול ממני יותר מידיי אנרגיות ועצבים אז אני אוותר לא בגלל שאני טיפוס ותרן אלא כי יותר חשוב לי לא להיות ממורמרת ויותר חשוב לי לא להיות עצבנית כועסת ומתסכלת והכי חשוב הבריאות מצטערת באמת שגברים מתנהגים ככה ועוד יותר חמור שהמדינה נותנת לזה יד אצלי האקס עזב אותי בהריון שתכננו שתינו ואז הוא התחרט כי לא התאים לו לעבור לגור במרכז כי זה יקר מידי ( על חשבוני זה לא היה יקר) וכי יש לו דירה קטנה במושב בדרום שאם הוא יצא ממנה אז אחיו עלול להשתלט עליה שילוב של קמצנות עם פחדנות ובעיות ירושה מאז הוא לא יצר קשר . הגיס שלו עו"ד אומר לו מה לעשות . הוא גר בדירה של ההורים במושב, עובד אני לא יודעת במה את חושבת שיכול להיות שהוא ינסה לא לשלם מזונות? אני כן יודעת איפה הוא גר ואני יודעת איפה ההורים שלו גרים וגם יודעת שלהורים שלו יש הרבה כסף בשבוע האחרון הוא אפילו ניתק את הטלפון בבית וכל הסימנים מראים על זה שהוא הולך לנהל איתי מלחמה קשה. מנסיונך מה דעתך? תודה

כשיש מה לעקל

וכשיש לו גב כלכלי וירושה אז העסק ניהיה יותר קל רק הפחד שלי במקרים האלו זה עד לאן הגרוש או מי שזה לא הייה ילך רחוק , גברים שטובת הילד שלהם לא עומדת לנגד עינהם הם גברים בעיתיים שלא יהססו ... אני מדברת על הצד האלים שלהם ולא יודעת לאן יכלו להרחיק ... אני ביום בו קיבלתי טלפון מגנגסטרים שאולי הגרוש עשה איתם יד אחת ואולי לא , באמת הוא הצליח להפחיד אותי אני לא רוצה את הכסף שלו , לילדה שלי יותר הוא לא התקרב הוא עבר גבול אמינות שאין לו דרך חזרה וגם אם בחיים הוא לא הרים עליי יד - בכל דבר צריך להזהר ולפקוח אלף עיניים ולדעת עם מי אנחנו מתעסקים שוב הרבה בריאות ובהצלחה

אמא לנועם חלב לובית צודקת

עו"ד יביא אותך לרמות במשפט שאת בעצמך לא היית רוצה להגיע כמו להכפיש את האבא וכאחד שכן משלם ני אומר לך חלב לובית צודקת חבל על הכסף בסופו של דבר בית המשפט יפסוק לבעלך לפי יכולתו והכנסתו שאני מאמין שאת יודעת כמה הוא מסוגל לשלם אז במקום לזרוק כסף לעו"ד תשקיעי אותם בילדים את תצאי אותו דבר

אז ככה...

הסיפור הוא כזה... 1. אני חד הורית רווקה לא הייתי נשואה לאבא של נועם. 2. מיום לידתה של נועם ניסיתי לגשר עם אביה אך הכל היה לשווא. אחרי שמונה חודשים של נסיונות גישור ובקשת בדיקת אבהות מצידו שדרך אגב הוכח שהוא האבא. 3. לפני כחודש גיליתי כי אביה חזר בתשובה הוא לומד בכולל ונשוי אז אין עם מי לדבר!!!
בגלל כל זה אני צריכה עו"ד!!!

עכשיו יהיה לך יותר קל

את הולכת לרב שלו בכולל אומרת לו שהוא אבי ביתך והוא מחוייב לשלם מזונות הרב כבר ידאג להעביר לך את כספי המזונות ... בהצלחה

שאלה לגבי מזונות

יש פסקי דין שמדברים על כך שניתן לתבוע את הסבים\תות במקרה של אי תשלום מזונות על ידי האב האם יש בכך ממש? ואם כן למה זה לא נשמע בקול? {אגב שמעתי את זה מעו'ד לפני שנתיים בערך...

היה פעם תקדים

שבית המשפט חייב בהוצאות המזונות את ההורים של הגרוש אבל חייב גם את ההורים של האמא .

מקלרן1

New member
הי

מפנה אותך ללשכה לסיוע משפטי, תוכלי לקבל עו"ד "תותח" - בחינם.
אני בעצמי עו"ד, המתמחה בע. משפחה ועובד עם הסיוע.
כתובתם בת"א: הנרייטה סולד 4.
מוזמנת להתקשר: מיכאל 08-9476203 0545380144

למעלה