מחפשת עוד דרך..

ענתינוב

New member
מחפשת עוד דרך..

שלום לכולם. עברתי על כל החומר בנושא בפורום ובכלל. ניסיתי את הדברים לאורך זמן אבל הבעיה מחמירה. הילד שלי בן 10 סובל כבר חודשים ארוכים מסתימה של כל מערכת הנשימה העליונה. אף סתום אבל אין ממש נזלת. כאבי ראש כתוצאה מזה. לטענתו זה גורם לו לרצות לישון ועוד... התאיישתי מרופא ה א.א.ג. שלנו. נראה לי שזה קשור לעובדה שעברנו לעיר אחרת ויש קשיי קליטה כלשהם. מאוד מחפשת דרך לעזור. יכול להיות שמסג´ של הפנים, או שמנים אתריים יכול "לפתוח" את הסתימות? משהו ניסה את הטיפול במכבי טבעי? מכריי שניסו אותם לא היו מרוצים... אשמח לשמוע רעיונות..

מה שאת מתארת נשמע כמו

ליחה אל חומרית (בגלל זה הרופא לא רואה את זה) ישנן כל מני טיפולים לזה, אני מכיר רק צמחים ודיקור אך יש כאן ודאי אחרים שיכולים להמליץ לך על דברים אחרים. בנוסף הילד צריך להיפתח או לנסות להתערות בחברה החדשה, תנסי לדבר עם המורה שלו אני מניח שהיא תוכל לעזור לו להיקלט בצורה קלה יותר, כי אחרת זה לא כל כך יעזור לו (פשוט סימפתום אחר יצוץ במקום זה) אני לא מכיר את הטיפולים במכבי ואני לא יודע מה עשו מכרייך אבל הייתי ממליץ לך ללכת עם ילד ולראות מה יש שם בדיוק ולנסות, אם לא תהיי מרוצה את לא חייבת להמשיך. רפואה שלמה

ענתינוב

New member
ליחה אל חומרית

מהשם אני מבינה שזה ליחה בלי ליחה? איזה טיפול בצמחים את מתכוונת? תודה לך.

חיפוש דרך..

שלום רב, האם את יכולה לפרט יותר על הבעיה, האם הכוונה שישנה נזלת סמיכה "תקועה" במערות האף או שהילד מרגיש "חסום". כיצד הילד ישן? האם ישנן נחירות? האם הוא מתעורר באמצע הלילה עם מצוקה נשימתית? כתבת שניסית דברים לאורך זמן - למה הכוונה, אנא פרטי בבקשה. האם הילד סובל מבעיות / פתלוגיות נוספות? מתי הכל החל? תודה שלומי הומאופתיה קלאסית.

ענתינוב

New member
תודה רבה על הרצון לעזור אענה בשמחה

אין נזלת סמיכה בכלל. אם יש אז שקופה. נראה לו שזה תקוע במעלה האף. בזמן שינה הוא נושם מהפה אבל לא נוחר. הוא לא מתעורר בלילה אבל שמעתי אותו מתלונן תוך כדי שינה שכואב לו הראש מהנזלת. הוא מתלונן על כך הרבה גם בזמן שהוא ער. ניסיתי ויטמין c לאורך זמן וגם אכינפורס. נמנענו ממאכלי חלב, פירות הדר, בננות ובוטנים לאורך זמן. זה בערך 3-4 חודשים. בנוסף הוא סבל הרבה זמן מנוזלים באזניים, לאחרונה הרופא טוען שזה בסדר (אחרי 2 ניתוחים), מאתמול גם כואבות לו החניכיים! הוא מרגיש אומלל ביותר. תודה

נזלת המשך....

שלום רב, נזלת שקופה זה טוב, באמת, הרבה יותר טוב מצהובה או ירוקה. מדברייך ניתן לראות בברור כי לא מדובר רק בנזלת אלא יש שילוב של נשימה, אוזניים ופתלוגיות אשר דרשו התערבות כירורגית ולכן תמיד תמיד יש להתסכל על התמונה המלאה ולא רק על איבר אחד. ניתן בהחלט לנסות ולעזור ע"י הומאופתיה ויש ניסיון טוב בטיפול בילדים, אך את חייבת לפנות עם הילד להומאופת באופן אישי. אני מאד מאד ממליץ. רפואה שלמה ואם יש לך עוד שאלות אשמח לנסות ולעזור שלומי - הומאופתיה קלאסית.

ענתינוב

New member
קיבלתי את הכיוון. תודה

כן בהחלט אני מאמינה שצריך להסתכל על התמונה המלאה, לכן אני מחפשת דרך כזו, הפסקתי את התרופות שהוא קיבל מהרופא, ואשמע בעצתכם. תודה לכולם.

הבהרה

בוקר טוב, לא אמרנו כי את צריכה להפסיק את התרופות שהרופא נתן, גם הפסקת טיפול רפואי צריכה להיות מבוקרת והדרגתית וכמובן, הילד צריך להיות במעקב ע"י רופא / מטפל וכל דבר צריך להיות תחת התייעצות רפואית מקצועית. באם תרצי עזרה למי לפנות ומה לעשות אשמח לנסות ולהפנות אותך. בכבוד רב, שלומי - הומאופתיה קלאסית

שלום ענתינוב.

אני רק יכולה להמליץ לך בחום רב להפנות את בנך לטיפול שיאצו, דבר שיעזור לגוף להתמודד, יקל באופן דיי מידי על הנשימה, יחזק את הגוף והראות. אני גם אוסיף ואומר לך שאולי אפילו מומלץ לשלב את השיאצו יחד עם הומאופטיה כמו ששלומי המליץ או נטורופטיה, לא צריכה להיות סטירה בין הטיפולים והדבר יכול לחזק את הגוף במידה מקסימלית. מה שחשוב שאם תחליטי לגשת ליותר ממטפל אחד חשוב לידע את שניהם. רפואה שלמה.

למעלה