מחפשת עבודה

JinjitGirl

New member
מחפשת עבודה

אני בת 18 וכרגע חודשיים לפני גיוס. אני מחפשת עבודה האם יש מקום שיהיה מוכן להעסיק אותי למשך חודשיים בלבד? האם זה בכלל אפשרי? אני ממש לא רוצה לשקר לגבי התאריך גיוס שלי כדי להתקבל לעבודה כמו אחרים אבל אני ממש חייבת למצוא עבודה. מישהו יודע על מקום שיהיה מוכן להעסיק אותי? תודה מראש =)

naf86

New member
עבודה

את דוברת אנגלית(ברמת שפת אם), אני עובד בחברה אמריקאית, ומחפשים נואשות אנשים למחלקת שימור לקוחות.

JinjitGirl

New member
כן

אני חייתי בארה"ב במשך 3 שנים. אני אשמח לשמוע עוד פרטים

naf86

New member
זה היה מהיר

(דרך אגב, זה מופנה לכווולם) אז ככה, אני תושב מודיעין. אני עובד בהר חוצבים במחלקת שימור לקוחות של AOL. עובדים לפי שכר לשעה + בונוסים. יש אצלנו הרבה חברה מכל הגילאים(גם חברה לפני גיוס), דתיים, חילונים, צעירים מבוגרים, וכו' המשמרת העיקרית זה בלילה 23-7, אבל יש גם 15-23. יש אצלנו כמה חברה מאזור מודיעין ((3 מודיעין, 1 נוף איילון, 1 קריית ספר, 1 טלמון, וכו'). השכר גבוה מאוד (אחרי הכל זה חברה אמריקאית), אבל חייבים לעבור קורס של חודש(ששם משלמים 20 לשעה), ואז עובדים עם הטלפונים. מה עוד? (מה שיפה בעבודה היא שיש לי זמן לקרוא את הפורם של מודיעין, אבל אין לי עברית במחשב שם אז אני לא מגיב למה שכותבים, אבל אני כל יום קורא את מה שכותבים בפורום)

איך קוראים למקום הזה?

זה נקרא AOL? אתה בטוח שיש ל-AOL מחלקה כזו בארץ? מי הלקוחות שהם משמרים? אנשים מחו"ל בעצם? או שהם נותנים שירות לאנשים בארץ? איזה שירות זה? על מה הוא ניתן?

naf86

New member
פרטים

לחברה קוראים IDT, והם עושים כל מיני שירותי טלפונים לכל מיני חברות בעולם. המחלקה שאני עובד היא מחלקת שימור לקוחות של AOL. העבודה היא בלילה כי רוב הלקוחות הם מארה"ב ולכן שעות הפעילות הם משלוש אחה"צ ועד 7 בבוקר. AOL מחזיקים הרבה מרכזי טליפונים בכל מיני מקומות מחוץ לארה"ב כי זה פשוט יותר זול. הפרויקט הוא חדש יחסית בארץ ( חצי שנה) ורוצים להגיע לכמה מאות איש על הטלפונים. IDT היא החברה שמעסיקה הכי הרבה שכירים דוברי שפות שונות ( גם צרפתית וגרמנית).

amitzahavi

New member
חבל שאתה אומר רק עכשיו../images/Emo10.gif

נשמע עבודה טובה... אני מחר מתגייס אבל 4 חודשים עבדתי בעבודה ממש גרועה (בנתב"ג אבל סבלתי קשות) וגם מדבר אנגלית שפת אם... בדיוק מה שחפשתי... נו טוב... בהצלחה ג'ינג'ית!!

אתה מתגייס ככה בשקט?../images/Emo104.gif

שיהיה לך צבא קל.... כמה שאני שונאת צבא, אבל חייבים לאחל, נכון? אז עמית זהבי, מפקד חממב"ל - חבורת מודיעינניקים מוזרים בעזרה לזולת. [חייבים להתייחס לשם בחייכם] צא מן הצבא בריא ובשלום קודם כל. ושיהיה לך טוב בו. ושתגיע הביתה כל יום... ובהצלחה.

JinjitGirl

New member
עמית =)

שיהיה לך גיוס קל
אתה מתגייס עם חן משה הידעת? =)

../images/Emo124.gifעמית,אתה מחר מתגייס../images/Emo12.gif

רק עכשיו שמתי לב
שיהיה בהצלחה
ו...שתחזור בשלום
{ותבוא לבקר פה בפורום,בחופשות...כן?
}

d a l i a l