מחפשת עבודה

רייvבלה

New member
מחפשת עבודה

שלום לכולם אני עובדת במקום שברצוני , העבודה לא מתאימה לי וכך גם התנאים. איני רוצה להתפטר כל עוד איני מוצאת עבודה אחרת. אני מניחה שבראיונת העבודה ישאלו אותי מדוע אני מחפשת עבודה חדשה ולמה אני רוצה לעזוב? ואני לא מצליחה לחשוב על תשובה מספיק טובה. אשמח לעזרתכם תודה

נראה לי....

אוקיי, כל דבר בחיים יכול להיות חיובי או שלילי. ראי ערך ה"שאלה" המפורסמת "מה התכונה השלילית ביותר בך?" אז מן הסתם אל תגידי "אני לא מסתדרת עם הבוס" אימרי : אני מרגישה שיש לי הרבה כישורים שלא באים לידי ביטוי בעבודה... כל דבר שלילי תהפכי למשהו נעים לאוזן (אך לא שקר מוחלט),משהו הגיוני. תגח\ידי שאת מחפשת כיוון חדש נניח,סביבה יותר צעירה ודינאמית וכו'. תמנעי ליצור רושם של "לא מסופקת" או רושם של מסוכסכת או לא משתלבת או של אדם לא יציב בעבודה. בהצלחה...

רייvבלה

New member
לא מתאים

מלבד התנאים הבסיסים של כסף וכו' מדובר בעבודה שמתבססת בעיקר על מכירות ושרות לקוחות -עבודה שהטישה אותי ומציתי מכל הכיוונים, אני עובדת 10 שעות ביום במקרה הטוב ואני סטודנטית (השנה אני לא לומדת אבל שנה הבאה כן) וזה פשוט לא מתאים. אני רוצה לחפש משהו יותר רגוע ופחות מלחיץ עם פחות שעות וכסף סביר

אורום

New member
במידה ואת פונה למשרות חלקיות

את יכולה להגיד שאת עוזבת כי את סטודנטית וקשה לך ללמוד ולעבוד במשרה מלאה ולכן את פונה למשרות חלקיות. אם את מחפשת תפקיד שהוא לא מכירות את יכולה להגיד שאת עוזבת כי את מעוניינת להתפתח וללמוד תחומים חדשים ובמקום העבודה הנוכחי שלך זה בלתי אפשרי ותמיד אפשר להגיד שאת עוזבת בגלל שכר זה מאוד מקובל

למעלה