מחפשת עבודה

אילנית03

New member
מחפשת עבודה

שמי אילנית ואני בת 38 ומחפשת עבודה מהבית.
במקצועי אני מטפלת מוסמכת לילדים מגיל 0-3 ועם ניסיון של כ 20 שנים של עבודה עם ילדים בחתך הגילאים הזה. לפני מספר שנים אף היה לי משפחתון. לאחר שבתון של כשנה וחצי אני מחפשת תחומים נוספים שאני טובה בהם להתפתח ולהתקדם. אני בעלת משמעת עצמית גבוהה, מוסר עבודה גבוה ויכולת ללמוד במהירות תחום חדש ולהתמחות בו.
הידע שיש לי במחשבים, אינטרנט, שיווק אינטרנטי וכו' רחב ואני מוכנה/ רוצה ללמוד ולהרחיב אותו.
בעברי אף שימשתי כמזכירה ומתוך כך למדתי לעבוד עם תוכנות שונות על המחשב, ניהול יומן אינטרנטי, ניהול צוות עובדים, מעקב אחר תשלומים שונים וניהול משרד.
אני יודעת שבכל התחומים אותם ציינתי ניתן לעבוד מהבית ולאחר ניסיונות רבים בלמצוא עבודה וללא הצלחה אני פונה גם אליכם.
תודה ויום נעים

einatgross1

New member
מדוע להחליף סוסים טובים בעלייה?

ברוכה הבאה לפורום. בהחלט נגעת במגוון רחב של תחומים בחייך. בכל אופן, לא מספיק ברור לי, מדוע את מחפשת תחום חדש?
תודה ויום נעים,

אילנית03

New member
בוקר טוב

בעקבות שינויים כאלו ואחרים בחיי הגעתי למקום שבו אני צריכה עבודה מהבית, ומחפשת משהו חדש לעסוק בו ולהתפתח וזאת בכדי שאוכל בעתיד הקרוב/רחוק לצאת גם לעבודה מחוץ לבית וללימודים.
לא אוכל לפרט על במה זו את הסיבות בעקבותם אני מחפשת עבודה מהבית אך אני בעלת משמעת עצמית גבוהה ומוכנה ללמוד
ניסיתי לשלוח קו"ח ללא מעט מקומות ולכן החלטתי שבמת האינטרנט (פורומים, פייסבוק וכו') היא דרך נוספת לחיפוש עבודה.

אילנית03

New member
חיפוש בגוגל

בפורומים השונים, בפייסבוק, ודרך חברות השמה עדיין לא מצאתי עבודה אבל התראיינתי בשני מקומות ועדיין מחפשת

einatgross1

New member
אילו מילות חיפוש את כותבת במנועי החיפוש?

מה את בדיוק כותבת כשאת מחפשת?
אני מציקה, כי זה קריטי למה שעולה...
בכל אופן, כל הכבוד ליוזמה. נראה שאת מקיפה קשת רחבה של ערוצי חיפוש עבודה וגם נראה שיש ניצני תוצאות.

אילנית03

New member
עבודה מהבית, עבודה מהבית לאמהות, שכירים מהבית

משכירה מהבית, קלדנות וכו'
תודה על הנכונות לעזור ולמקד

einatgross1

New member
תנסי לכתוב במנועי חיפש

דרושה מזכירה לעבודה מהבית
דרושה קלדנית מהבית
דרוש אינטרנט מהבית
וכד'.
שימי לב, שעדיף לחפש בוגוגל בזכר, יותר מאשר בנקבה. לצערינו יש אפלייה במנועי החיפוש בשפה העברית.
ספרי לנו מה דגת.
בהצלחה,

אילנית03

New member
בהחלט אנסה

אני אעדכן בימים הקרובים ובכל מקרה אם מישהו שמע יודע רואה צריך מישהי משרה שיכולה להתאים אשמח לשמוע תודה

למעלה