מחפשת עבודה....

sunrize1

New member
מחפשת עבודה....../images/Emo4.gif

אני חד הורית, מאזור חדרה ,אמא למתבגר מקסים ואני מחפשת עבודה כמטפלת לילד באזור מגוריי, אך לצערי, איני מוצאת שום עבודה בתחום. אני מאוד אוהבת ילדים, יש לי רקע בהוראה, אני מסורה ואמינה וכרגע מצבי הכלכלי מאוד ירוד... כמו כן, אני מוכנה לעבוד מהבית, אבל אני חוששת מרמאים למיניהם ואינני יודעת למי להאמין. יש לכם המלצות כלשהן? תודה מראש והמון בהצלחה לכולכם במציאת עבודה

אורום

New member
תפני לגני ילדים

ולבתי ספק יסודיים ותתלי שם מודעות על חיפוש עבודה כמטפלת, תתלי מודעות במרפאות ילדים, בקליניקות של רופאי ילדים, תספרי למכרים וחברים שאת מחפשת עבודה כמטפלת תמיד יש מישהו עם תינוק שמחפש מטפלת

sunrize1

New member
עשיתי זאת...

הבעיה היא שהאזור שלי יבש לגמרי, מקומות העבודה מעטים לעומת מספר רב של דורשי עבודה. חוץ מזה, גם עניין הפרוטקציה משחק תפקיד ולי אין... תודה בכל אופן

אורום

New member
עניין הפרוטקציה משחק תפקיד

תמיד אבל את צריכה רק מקום עבודה אחד אז בתקוה שהמודעות יעשו את שלהן.

סמדר ר

New member
תפני לרשות המונציפלית במקום מגורייך

ובקשי להרשם כמחליפה בגנים. כנ"ל במעונות יום בסביבה. ברגע שאנשים ידעו שאת עובדת בטיפול בילדים - יהיה להם קל יותר לפנות אלייך. תלי מודעות ב "טיפת חלב", במרפאה, בגני שעשועים ובכל מקום בו יש ילדים (והורים, כמובן...) פני למטפלות שאת מכירה: הרבה פעמים הן דוחות טיפול בילדים כי יש להן כבר כמה ילדים בטיפולן, אני מניחה שהן תשמחנה להמליץ עלייך להורים שיפנו אליהן. בהצלחה !

למעלה