מחפשת סרט

אההטשל

New member
מחפשת סרט

נדמה לי שסרט טיבטי, להערכתי מלפני 15 שנה, אולי יותר. לא זוכרת פרטים פרט לסיפור המסגררת: אשה זקנה שהיתה צריכה ללכת ל"הר המוות" למות מכיוון שהיא לא יכלה לתרום לקהילה המשפחה סרבה לתת לה ללכת להר, טענו שהיא עדיין בריאה ויכולה להשאר ובהר היא מצאה משהו שלא ציפתה בכלל למצוא הסרט מתחיל בסצנה מצמררת: רואים את הזקנה שוברת את שיניה על אבן ויש לזה גם סרט המשך מי מכיר מי יודע?

Amina

New member
מתוקה שלי

תמיד יש לך הר באיזה מקום: או שאת עולה לראש הר גבוה לזעוק זעקות פורקן או שאת משברת שיניים במקום לעלות להר אני כבר מעדיפה את הזעקות שאסדר לך משהו עם שמוליק מהסינמטק? שמעתי שהוא בתקופה מאוד אנרגטית צריך לפרט? בכל אופן, לדעתי את מדברת על הסרט "נראימה", יכול להיות?

אההטשל

New member
תודות יקירי

מסתבר שאכן הסרט יפני - והודות לכם ולנפלאות גוגל עליתי על עקבות נאראימה. אז עם חברים כמוכם, אני בכלל לא צריכה את שמוליק מהסינמטק

Amina

New member
בפעם הבאה שאת קוראת לי "יקירי"

אני אשליך אותך מראש הר נפאלי גבוה את מנסה לרמוז שאני לא מספיק נשית? שאני יותר מדי מחוברת אל הגבר שבי? אני אתייעץ על זה עם שמוליק הוא כבר יראה לך מה זה

אההטשל

New member
יקירתי,

האם היית מעדיפה שאהפוך את הפרא- לשושנה, וכך אכנה את שתיכן בשם "יקירותי?" בהתחשב בזה שהגבתי לך ולפרא, הבחירה במילה יקירי (ברבים, כמובן) היתה מוצדקת ואגב תגובתך ה- איך נאמר, קצת מוקצנת, בנוגע לזהותך הנשית, מעלה בי מחשבה שאולי... טוב, את יודעת מה, עזוב.

למעלה