"מחפשת ספונסר .... חלק ב'"

"מחפשת ספונסר .... חלק ב'"

מה דעתכם/ן על התופעה, של נשים (לרוב ... יש גם גברים פה ושם שמעתי), שמחפשות ספונסר - לאו דווקא קשיש כמו בפוסט של ye44 ..... אלא אלה שהמוטו שלהן - "אתה צריך לשלם עלי .... במסעדות, בתי קפה, בתי מלון, ועוד ועוד ..." הם מלהרחיב ולומר - "סקס עולה כסף ... אני נותנת סקס ... הוא שיתן כסף" ... אני אישית, (כמו בניק), פמיניסט. בעד שוויון זכויות כמו חובות מזמין בשמחה בדייטים ראשונים (ככה כתוב במדריך), אבל חושב שלאורך זמן - שוויון (לא חשבונאי :), היא גישה בריאה. לא מחפש "מוחזקת", וגם לא רוצה להיות "מוחזק" .... דעות ?

RedBatterfly

New member
שיתוף

פעם הוא ופעם היא, ופעם שניהם כמו בכל דבר בחיים, להיות "חייב" זה לא אני, אין מצב שאני נותנת לבן הזוג לשלם עלי.. והקטע של "סקס עולה כסף" - אני אישית מאוד סולדת מזה!

יערית

New member
תגיד...

יש מצב עצוב של גברים שקונים בכסף את מבוקשם-בינהם זה ארוחות יוקרה, חופשות וזיונים עם ויאגרה, ככה זה, החיים יש כל כך הרבה צבעים. תדאג להתחבר לצבע שלך :))

אומר .....

יש לגמרי מצב של גברים כאלה :) היה פוסט כזה לפני - הקשישים עם הקישוטים ... אפילו כתבתי את זה למעלה ... הכל הולך - כל עוד יש שניים לטנגו .. כל אחד עם הצבע שלו לגמרי ... אני עם שלי - בצבע פמיניסטי ... עניין אותי מה חושבים/ות האחרים/ות .... ואת ? :)

יערית

New member
אלך לשורה התחתונה

אני אוהבת דואליות, אוהבת שמפקנים אותי, אוהבת שלא הכל מובן מאליו, אוהבת לפנק בחזרה, אוהבת להזמין מה בראש שלי מבלי לחשוש לחשבון, אוהבת את החיים הטובים, אוהבת וויינשטפן כפול שניים. על מה דיברנו? :)) בקיצור, אין לי בעיה להראות את שלי על השולחן!!! ולגבי צבע, אני חייבת להסמיק כרגע אחרת יטילו וטו על כל צבע אחר, אני אדומה לא?

NoaModiin

New member
מכירה...

שמעתי נשים שמדברות בצורה כזאת, וכל פעם מחדש לא הבנתי מאיפה הרעיון הזה בא להן... דעתי שלי- ברור ועוד איך שצריך להתחלק בהוצאות על בילויים משותפים. כמובן לא לנהל פנקסנות, אבל בהחלט לתת ולא רק לקחת. והסוד - "הלתת" הוא החלק הכי כייפי

לא מנהלת פנקסנות

עם אף אחד, בכל מצב. לא מוכנה שישלמו עלי אבל גם לא מוכנה לשלם באופן קבוע על אדם אחר, או חצי חצי (ובלי - אתה שתית קולה אחת יותר אז תשלם יותר), או פעם פעם וגם אז - לא מתקזזת על הפעם הקודמת ולמי זה עלה יותר. בדייטים ראשונים - אין מצב שאני אתן לזה שמולי לשלם עלי, גם אני פמיניסטית
ודר"א, סקס לא נותנים, סקס עושים !!!

Rtitan

New member
ברגע שזוגיות הופכת לסחר מכר בארטר...

זו זוגיות מסוג אחר ממה שהרוב קוראים זוגיות. לגיטימי? כן - אם זה מה ששני הצדדים מחפשים... כל אחד ומה שטוב לו ומה שהוא מחפש - כמו בכל צורת זוגיות אחרת - מי אנחנו שנשפוט אם זוג מחליט שככה טוב לו? דעתי הפרטית? להביט על זוגיות שלוקחים אותה ברצינות כמערכת זוגית לכל דבר. בימים כלכליים קשים שהיו לי - היה לי מאד קשה להוציא ולממן בילויים ובאמת הדברים היו הרבה יותר לחוצים... בימים כלכליים נוחים יותר, אני מאד אוהב לתת, וזה אחד הדברים הכי כיפיים שיש
. גם לקבל מאד כיף...
. בכלל... כשנותנים אחד לשני כי רוצים לתת, כשהרגשות והרצון לעשות טוב הדדיים... זה ביקור בגן עדן - אז מי שמחפשת שרק יממנו אותה, מפסידה לדעתי חלק עצום בהנאות שזוגיות יכולה להציע.

למעלה