מחפשת סדנאות ריקוד

Liel Sweet Girl

New member
מחפשת סדנאות ריקוד

איפה אפשר למצוא סדנאות ריקוד? בכל הסגנונות... גיל 17 למדתי שנה אחת בלט... שנתיים מודרני ג'אס היפ הופ... אשמח גם מאוד בריקודים סלוניים לטיניים :)

אהרונה6

New member
סדנת אימפרוביזציה לרקדנים

הי. מזמינה אותך לסדנא באילתור במחול. הסדנאות מיועדות לרקדנים המנוסים באילתור ומציעות תירגול איכותי ברמה גבוהה. נעבוד על מספר נושאים מרכזיים: - שכלול איכויות התנועה של הגוף באמצעים שונים. - הרחבת דרכי הגישה שלנו לאילתור בתנועה. התמודדות עם השהייה בלא ידוע.. - דגש על עבודת אנסמבל והקניית ערכים לאילתור בקבוצה. הסדנאות מהוות בין השאר, בסיס להכרות עם דרכי עבודתי לקראת יצירת קבוצת עבודה סגורה בשנה הבאה, אך גם יחידה עצמאית של מרחב למידה וחקירה בכינוני. בסיום הסדנא, במידה ויהיה רצון לכך, תתאפשר הופעה בילתי פורמאלית בפני קהל. נא לפנות במייל בצירוף מכתב קצר המפרט נסיון באילתור ובתנועה, וכן פירוט מוטיבציה ועניין אישי בעבודת אילתור. הרשמה עד לתאריך ה-14/08/2010. עלות הסדנא 175 ש"ח אהרונה ישראל רקדנית מאלתרת. כוריאוגראפית, מורה. השתלמה בארץ ובחו"ל (האקדמיה למחול י"ם, בצלאל ו-EDDC בהולנד) כרקדנית ויוצרת הופיעה בישראל אירופה ובארה"ב, באילתור וכן בעבודות מובנות. עובדת ומופיעה בקביעות עם אנסמבל אימפולס לאימפרוביזציה. לאחרונה שבה ארצה.

Ellaz1

New member
חוגים וסדנאות ריקוד

היי, תוכלי למצוא סדנאות בE-motion. יש חוגים וסדנאות ריקוד במגוון הסגנונות. החל מריקודי זוגות לטיניים וסלונים, ועד לריקודים לטיניים לבנות בלבד, היפ הופ, פאנק, MTV וכדומה. יש קורס קיץ לנוער, המתחיל באוגוסט (2/8). חודש שלם ואינטנסיבי שמשלב את מגוון הסגנונות הנ"ל, כספתח לשנת הריקודים הבאה... אם תרצי פרטים נוספים - תרגישי חופשיה לבקש :) סופ"ש מקסים!

tdmk

New member
לגבי ריקודים סלונים ולטיניים.

לא חסרים סטודיואים ללימודים סלונים ולטיניים וחיפוש בגוגל יעלה הרבה תוצאות. אני אישית לומד בארתור מאריי (ARTHUR MURRAY) אני מאוד מרוצה, אני יודע שכל המדריכים מצוינים, אני לומד שמה חצי שנה סה"כ ולא רקדתי לעולם בעבר. ובכל זאת, אני מתקדם יפה מאוד, נהנה מאוד ואנשים שרואים אותי רוקד נותנים לי מחמאות על ימין ועל שמאל (הן אלה שרוקדים בעצמם והן אלה שלא רוקדים). חלק מהמדריכים של רוקדים עם כוכבים היו מדריכים קודם בארתור מאריי, ואחת מהמדריכות עדיין מדריכה שמה (תקראי באתר שלהם ותגלי מי :) ). אני מאוד ממליץ על ארתור מאריי, אבל אם את לא יכולה להגיע לרעננה\רמת השרון, אני עדיין אמליץ לך לחפש סאודיו אחר, באיזור שלך וללמוד ריקודים סלונים ולטינים, כיזה פשוט מהנה. ומי יודע, יום אחד אולי תוכלי ותבחרי להצטרף לארתור מאריי. אז.. עוד חודש מתחילה עונה חדשה של רוקדים עם כוכבים לפי מה שהבנתי, ונראה לי שיהיה לך הרבה יותר כיף לצפות בה אם תתחילי ללמוד! זה הזמן :) זה הגיל! לא לחכות =] אני יודע כי אני בגיל שלך (אני גם 18, התחלתי ללמוד לפני חצי שנה). לגבי סדנאות אני לא יודע, תצטרכי לדבר איתם, אבל שיעורי קבוצה יש קבועים במערכת ואת יכולה פשוט לבוא. אם את רוצה עוד מידע מתלמיד, ממני, את מוזמנת לפתנות אליי בהודעה פרטית, אני כעקרון לא גולש הרבה בתפוז אבל אני בטוח יום אחד ישים לב :) חח. בהצלחה!

למעלה