מחפשת נגן MP. קצת דחוף.

aya91

New member
מחפשת נגן MP. קצת דחוף.

דחוף בדלל שדוד שלי בחול אמור לקנות לי את זה בימים הקרובים ממש אולי אפילו היום או מחר כככה שממש דחוף :/ בכל מקרה מה שאני מחפשת בנגן: עיצוב יפה לא גדול. עד 200 דולר (יש לי תקציב נחדמ :]) איכות שמיעה טובה. בעיקרון אם יש משהו שהוא יותר טוב מהipod nano של apple.. כי הוא עומד בתקציב. :] תודה לכל העוזרים :]

aya91

New member
מלאתי לכם את המדריך דרישות..

מחיר: תמיכה בקובצי: וידאו, תמונות גודל מסך (באינץ') : 1.8+ נפח זיכרון (בג'יגה בייט) : 8, 16 כרטיס זיכרון: לא משנה. תוספות: לא משנה. תמיכה בעברית: שמות השירים (עדיף.. אבל מוכנה להתפשר בשביל נגן טוב), עברית מלאה(בתפריט)- לא משנה. מקור אנרגיה: לא משנה. סוג זיכרון: לא משנה (לא יודעת מה ההבדל.) מטרת הנגן: נסיעה שליטה בנגן: כפתורי מגע, גלגלת מגע, מסך מגע איכות שמע: גבוהה פורמטי מוזיקה: MP3 , אם יש עוד או אין לא משנה. חיבור לרשת: לא משנה סידור בנגן: לא משנה דברים שחושובים לי: כמו שרשמתי למעלה מראה. עדיפות לנגן קטן.

יאיר B

New member
באופן כללי לא תהיה אחריות לשום נגן שאת

קונה בחו"ל למעט איפוד. סתם לידיעה.

יאיר B

New member
לאיפוד יש אם קונים בחנות סבירה

כלומר לא איזה דוכן, אלא מקום מוכר כמו אפל סטור, או חנויות רציניות אחרות. צריך לשמור על הניירות (כלומר קבלות או מסמכים אחרים) להוכחת תאריך הקנייה. היבואן בארץ הוא iDigital ודרכם מקבלים את האחריות.

למעלה