מחפשת מתנה עבור אישה בת 50+

מון שרי

New member
מחפשת מתנה עבור אישה בת 50+

שיש לי איתה קשרי עבודה וידידות, לא יותר מדי אישי. מתנה לאות הוכרת תודה, לא לרגל אירוע כלשהו. בסביבות 100 שקל, יש לכם רעיון טוב?

psa

New member
מון שרי היי

-יש מתנה שאני אוהבת לתת בעקבות כך שאני קבלתי-לא מחייבת אך עם המון יחס. קריסטל בהתאם המזל או קריסטל שאת חושבת שתתאים לאותה ידידה לעידוד ,בריאות ,אהבה ועוד. בכל חנות כזאת ,יש ספרי הסבר לאותו קריסטל... זה בא גם בתליון ממש לא יקר.אפשר לצרף כמה אבנים ולהכניס לתוך שקית מיוחדת.. -אם היא אוהבת תכשיטים -ליצור לה תכשיט מחרוזים. בחנויות חרוזים עוזרים ליצור צמיד או שרשרת... -ספר שירה יפה/פתגמים. -דיסק עם מוסיקה שהיא אוהבת. -לא אוהבת את זה כל כך כי זה מאוד אישי :קרם גוף וכד'.. בהצלחה ומזל-טוב.

גלעד#

New member
המתנה הכי קוקרטית לקנות לגילאים

של 50 פלוס מינוס ובעיקר לשמור על דיסטנס ולא אישי - זה לקנות איזה כלי זול בסופר שנראה יקר. כלי למיקרוגל תמיד שימושי, גג 50 ש"ח. תוסיפי לזה אולי ליקר נחמד גג 50 והנה לך מתנה סופר שימושית. תקני לה את זה תוך כדי הקניות בסופר השבועיות וככה חסכת גם ריצות. תעטפי את זה בנייר עטיפה יוקרתי שלא יחשבו שקנית בסופר.... בדרך כלל מתנות לאות הכרת תודה מסתכמות בעציצון יפה (לא גדול מדי לא אישי מדי). אם את ממש רוצה להיות "מקורית" ו"שימושית", תקני לה ספל מיוחד שומר חום (20 ש"ח בחנויות לכלי בית). תקני את זה במקום "יוקרתי" כדי שיעטפו לך את זה בשקית מהודרת, ואז זה ייראה יפה. זו מתנה מתאימה לקולגה מהעבודה כי יש לי הרגשה שעובדי משרד חובבים קפה וכל מה שמסביב לזה. זה גם לא מי יודע מה אישי. קריסטלים ואבנים כמו שקודמתי יעצה נועדו לאלו שמאמינים בדברים האלה. לא נראה לי שההיא תשמח לקבל כזה דבר

למעלה