מחפשת מתמלל\ת

Catty

New member
מחפשת מתמלל\ת ../images/Emo13.gif

ידנית או במחשב נייד (יש לי)
אני לומדת כימיה באוניברסיטת תל אביב. אם אתם מכירים מתמללים שאתם ממליצים עליהם, תודיעו לי
. אם למשל אתם סטודנטים ויש לכם מתמלל, שיכול לתמלל עבורי מתי שאתם לא לומדים, מה טוב. שבוע נפלא! דינה

Catty

New member
וואי, ואיי, מה יהיה.

בכל אופן, מאוד המליצו לי שחברים לספסל הלימודים יתמללו. את יכולה לנסות. אצלי לצערי לא כ"כ הייתה היענות כשהצעתי בזמנו.

א ר נ י ת

New member
למה הכוונה תימלול?

לא קיבלתי תימלול וגם לא ניסיתי. אני בטח גם לא זכאית לזה (אני כבדת שמיעה). אבל אני באמת לא מבינה מה רע בלצלם חומר ממשהי שכותבת כל השיעור? אני לומדת הנדסת ביוטכנולוגיה שנה ד'. קיבלתי 200 צילומים לסמסטר, שלא הספיקו וגם חונכת ל- 4 ש"ש, שבשנים האחרונות לא קיבלתי... וזהו.

Catty

New member
הכי טוב גם וגם ../images/Emo13.gif

בזמן השיעור שיהיה תמלול ותביני מה הולך (אם אינך מבינה את המרצה), או להסתכל מידי פעם אם לא הבנת משהו (אם את מבינה את המרצה). זה הרעיון בעצם. וללמידה בבית אכן עדיף לצלם. במחשבה שניה במקצועות ריאליים זה קצת מסתבך, אך למקצועות הומניים לדעתי תמלול הכי הכי משתלם. לי היה חשוב למשל שיהיה לי תמלול במעבדה, כי אני מפספסת המון תוך כדי, ואח"כ צריך גם לכתוב דו"ח. כשהייתי כותבת דוח"ות אז הייתי עוברת על התמלולים ומבינה או שמה לב לדברים בדיעבד. בדו"חות צריך לפעמים להסביר תהליכים שהמדריכה לפעמים הסבירה ולא שמעתי - קרה הרבה. קרה גם שבמעבדה פעלתי לפי ההוראות אך ללא "ליווי" של המדריכה למעבדה (כי לא הבנתי אותה למשל, או שהייתה רחוקה) ולא באמת הבנתי מה אני עושה. ואילו כשקראתי את ההסברים שלה בתמלול אח"כ הייתי מבינה. הסטודנטים שלומדים איתי לא מסכמים בזמן המעבדה (אי אפשר, צריך לעבוד), לכן אין גם ממי לצלם במקרה הזה.

vanna

New member
זה אכן רעיון טוב

איפה אפשר לימצוא כאלה? ניראה שגם אני צריכה

amitk80

New member
מה הדרישות של מתמלל?

באילו קריטריונים הוא צריך לעמוד? מה הדרישות של התפקיד. אני מניח שזה משולם מביטוח לאומי לא? כמה לוקחים. אני יכול לשאול חבר'ה אצלי בחוג ואולי אפילו אני אישית גם ללכת לאיזה שיעור אחד בשבוע. תעדכנו אותי. עמית

Catty

New member
היי עמית

אני מבינה שאתה רוצה גם לתמלל? אכן יש בד"כ תשלום מביטוח לאומי 30 שקל לשעה. הדרישות הן:
שמיעה מושלמת
מהירות הקלדה\כתיבה של מהירות האור
אם אתה עומד בקריטריונים, תתמלל אצלי במעבדה ביום שלישי?

amitk80

New member
כמה זמן השיעור?

את מאוניברסיטת חיפה? יש עוד ימים חוץ מיום שלישי? הוא קצת עמוס במערכת. עמית

Catty

New member
לא מאוני' חיפה ../images/Emo13.gif

אלא תל אביב... מניחה שזה לא רלוונטי?

amitk80

New member
אני לומד באוניברסיטת חיפה

לתל אביב עדין לא הגעתי. אני יכול לבוא לתל אביב לבקר ולהגיד לך שלום אם את רוצה
מה את לומדת? עמית

amitk80

New member
דרך טובה למצוא מתמללים

שימי מודעה במקומות מרכזים באוניברסיטה. סטודנטים מחפשים דרך להרוויח כסף במהלך התואר ואם זה יכול לעזור לאדם עם מגבלה אז הם ישמחו. תזכרי שאת מחפשת עזרה והם מחפשים מעבר הרצון לעזור גם אפשרות להרוויח כסף נקי ללא מס. אני עשיתי את זה בגיוס מורים פרטים לשיעורים פרטים וזה עבד בהצלחה עמית

למעלה