מחפשת מתכון

יוכי68

New member
ראשית, ברוכה הבאה לביתנו החם...הצעה

אני מכינה את הסלמון כמו כל דג ברוטב בתנור או על האש. בתנור: בתבנית פיירקס או חד פעמית מניחים פרוסות של עגבניה, פלפל חריף, גמבה, שום, כוסברה בנדיבות, להניח את חתיכות הסלמון לאחר שהושרו בלימון כחצי שעה לפחות. להכין רוטב: מים שיגיעו לחצי מגובה התכולה, פפריקה מתוקה טובה, מלח, פלפל, אפשר להוסיף כף רסק עגבניות - לערבב היטב ולצקת מעל . לשפוך כחצי כוס שמן מעל. לכסות ולהכניס לתנור חם עד לצמצום הנוזלים - ניתן להסיר את הכיסוי לקראת הסוף כדי להשחים מעט. על אותו עיקרון ניתן להכין גם בסיר שטוח על האש במצעים שונים: תפו"א/גזר/חומוס/פולים.......יש מתכונים במאמרים. הרברונן הציע דג סלמון ברוטב סילאן ושום - אולי ייכנס ויוסיף מתכון.

cial 1

New member
יוכילה שבת שלום לך לרותילה לכולם../images/Emo158.gif../images/Emo16.gif|נר

מבקשת מתכון חהחחחההההההההההההההה אני אשלך לך תמונה של עוגה שאני נלחמת לדעת אם נכון יש שם גבינה בבסיס ומאחר טבחרתי בגדולה שלנו חנהפ אין עליה אבל אולי לא תבין אני לא נותנת כאן התמונה כי אני רוצה להכין לפחות? דומה לזו אבל משו מוזר לי אם יש כגינה או אין מעל התמונה היה כותרת של מילים לא במקום ויש גם כאה בעולם מילים של בלופר ומושחט אין אני מבינה למה זה הסבר למתכון אבל התומנה אומרת הרבה ועוד בקטגוריה של גבינה למעלה זה בדוק קרם שוקולד לבן ושמנת מתוקה עכשיו הבסיס הכי יפה שראיתי בחיים שלי ענק גם העוגה ענקית והקישוט גם גננן יכול לתת כי סתם פרי חתוך אבל כדי ויפה אז אשלך לך עם כמה דברים בלי נדר מתכונים בצאת השבת ושוב שבת שלום
.
לך בבית ברכות לכולם ממני חני

הרברונן

New member
מתכון: פילה סלמון קלי קלות

שוטפים את הפילה היטב מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה יוצקים מעל תערובת של שמן זית ודבש או סילאן מתבלים: מעט מלח, פלפל שחור, שום גבישי ומעט פפריקה מתוקה (אפשר להוסיף גרידת לימון, יין לבן וכדומה) משהים בטמפרטורת החדר כשעה עם כף מעבירים את כל הנוזלים שירדו מצידי הדג למעלה שוב אופים ב 180 מעלות 20 דקות מקסימום שבת שלום וכל טוב

cial 1

New member
סימור בטסס1 אתן לך סדנה לחזה עוף וזה יעזור

נכון זה חזה עוך וגם של מבשר הודו הלאה אותם מרכיבים לדג הסלומון ממש כך אין הבדל רק פה זה חזה עוף והודו ואת מכינה את הדג או חתיכות של הסלומון כך מקווה שזה יעזור כאשר רואים תמונה עוזר יותר ? כך המרכיבים קלים תבלין טימין יבש גם קצת טרי- ללכת על פי הכמות שיש מספיק 1 כף ל-כ-4 חתיכות רוטב סויה רק בטיפטוף על הדג תרגון טרי יבש חומציות 2 כפות לכמות של 4 -5 פרוסות לימון עד 2 לכמות של 7-6 - ל- מספיק 1 כבוש או תרי או רוטב של רכז רימונים- מתאים להכול בשר ודגים שמן זית בנדיבות- בהברשה על הדג- בשני הצדדים הכמות -4 -כ של שמן עד 7 כפות בריא מלח פלפל גרוס שחור- עד חצי כפית תמיד ניתן להוסיף בנייר כסף להכין ולאטןם זמן אפיה עד 30 שעה ויש לך את זנ לבשרי עד 35 דקות בחום של 210 מעלות תנור שחומם מראש לגבי הכמות גם איך שאוהבים יותר תבלין פחות תבלין בהצלחה שבת שלום חני

cial 1

New member
שלב התוצאה 3 ושבת שלום לך

עם זה את יכולה כמובן לשלב סלטים כול התוספות בהצלחה חני

למעלה