מחפשת מתכון לציפוי עוגה מצימקאו

noga30

New member
מחפשת מתכון לציפוי עוגה מצימקאו

אף פעם לא השתמשתי במוצר הזה ודווקא על זה שבחרתי אין מתכון על גב האריזה, אשמח לשמוע מה עושים איתו או ציפוי אחר של לעוגה כושית לילדים תודה מראש

פנינה ט

New member
אני אהיה פחות עדינה מטל צימקאו זה מוצר מגעיל

מתקופת הצנע בארץ כשלא היה שוקולד מריר והמציאו משהו שנראה כמו שוקולד לבישול ואפיה, הטעם שלו פשוט מחריד והיום כשיש מבחר כזה גדול של שוקולד עם אחוזי קקאו לבחירה ממש אין צורך להשתמש במוצר הדוחה הזה. תעשי לעצמך טובה ואל תשתמשי בצימקאו

noga30

New member
טוב, אני אחזיר אותו

יש לכן מתכון מבוסס על קקאו כי נתקעתי בלי שוקולד מריר והיום אני חוגגת שנה לביתי הזעירה

קודם כל מזל טוב לניצן!

(איך שהזמן טס - זוכרת אותך מהפורום השני כאילו שרק אתמול ילדת...) ועכשיו לעינייננו - אם כרגע אין לך שוקולד מריר תשתמשי בצימקאו שכן יש לך! (אמא שלי שנים משתמשת ושרדנו יפה מאד) כשאני עושה ציפוי שוקולד לעוגה אני דיי מאלתרת ממה שיש בבית - קצת חמאה/מרגרינה או חלב שוקולד איזה שיש בבית ומוסיפה תמיד גם כף או שתיים שוקולד למריחה שחר /נוטלה מה שיש בבית מערבבת הכל לעיסה חלקה ומצפה (רק תזהרי שלא ישרף לך השוקולד בעירבובים אני בדרך כלל מרימה את הסיר מהאש) - שיהיה בהצלחה!

יש לה ילדה בת שנה (היום)

בחלט יכול להיות שהיא בהריון....
! אם אין לך שוקולד מריר, תשתמשי בצמקאו רק להבא השתדלי לקנות שוקולד מריר. נראה לי שאפשר להכין גנאש רגיל עם צימקאו (אף פעם לא ניסיתי) הרתיחי שמנת מתוקה שברי לחתיכות את השוקולד ושימי בקערה צקי את השמנת הרותחת מעל השוקולד וערבבי היטב כמויות שוות של שוקולד ושמנת.

noga30

New member
תודה, מחוסר זמן מרחתי שוקולד "השחר"

גם ככה לילדים זה לא ממש משנה, רק חבל שזה על עוגה מושקעת

למעלה