מחפשת משקיע

אמילי28

New member
מחפשת משקיע

שלום לכם אני נשואה לאדם עם חוש מפותח לעסקים,לפני 4 שנים חזר מארה"ב כאשר היה לו עסק די מצליח שם,של ניקוי שטיחים וגם עסק בתחום מכירות סטוקים בשווקים כרגע אנחנו בארץ ואני בעצם מחפשת מישהו שישקיע כסף ביבוא סחורה מסין כאשר אני יודעת שיש בזה הרבה רווחים או להשקיע בעסק בכל התחומים. אני חייבת לציין שבעלי אינו יודע שאני כותבת כאן. לאחרונה ניהל אספרסו בר בת"א די בהצלחה.אשמח להצעות לתגובות והצעות בתחום. נ.ב אני יודעת שיש אנשים מבוססים שהיו רוצים להשקיע ומפחדים או לא מבינים בתחום.

Kaufmann

New member
אמילי

אמילי אנחנו לא זקנים נדבנים. בעלך לא יודע לכתוב בעצמו?

אמילי28

New member
לא לעינין

המסר לא הועבר אליך,אלא לאנשים עם ראש גדול,ואני בטח לא מחפשת זקנים נדבנים,את מה שכתבתי ,זה היה בשיקול דעת וחוכמה ובידיעה שאכן יש אנשים שרוצים להשקיע כדרך נוספת לעשות כסף ורק מפני שאין להם זמן הם לא משקיעים,ובעלי יודע לכתוב הרבה מעבר לרמתך,אני בסך הכל אישה שלא רוצה שבעלה יבוזבז כשכיר,וכמו שכתבתי כבר,הוא לא יודע שאני כותבת כאן,חביבי עשית את הפאדיחה שלך.

biqq1סk

New member
איזה אישה חמודה את...כנסי שניה

יש לי 2 מילארד דולר ואין לי איפה להשקיע ובלי בעלך לא יהיה לי מה לאכול את יכולה לבקש ממנו שיצור איתי קשר דחוף כדי שיעשה לי עסקים ובתמורה אני מבקש רק 10% שיהיה לי מה לאכול תודה מראש האיש בעל המיליארדים שאין לו מה לאכול כי בעלה של אמילי

biqq1סk

New member
תיקון*

תודה מראש האיש בעל המיליארדים שאין לו מה לאכול כי בעלה של אמילי לא עובד איתו

לכבוד "האיש השווה מיליונים"

אתה יודע בד"כ שאין מה לומר עדיף לשתוק,אני המום מהתגובה שלך בתור גבר הלואי עלי, הייתי רוצה אישה כמו אמילי,שתדאג לי. אתה כנראה באמת חלול התגובה שלה היתה הולמת וכנראה שהכניסה לך כהוגן, לכן התגובה שלך היתה מגוחחת. דרך אגב,אמילי,אל תתיחסי לכותב,או שהוא תפרן או שהכסף עיוור את עיניו. (כותב אדם עם מעמד די מכובד)

למעלה