מחפשת משפחתון

khyael

New member
מחפשת משפחתון

עשיתי סריקה בפורום וקראתי את כל ההמלצות אבל איכשהו התמונה לא התבהרה לי :( אולי כאן תוכלו להמליץ לי על משפחתון לבחור בן חצי שנה. עדיפות לאיזור ציפור או שמשוני. תודה לכולם מראש, יעל

ב נ ה

New member
שמח לשמוע חוות דעת על הגנים:

1.הגן של ליאת בנחל הירמוך. 2.הגן של סיגל. 3.הגן של אשרת 4.הגן של לייקי. 5.גן אחר באלמוגן(עדינה)

ב נ ה

New member
ואחרון חביב

הגן של ליסיטה(במתכונת הנוכחית ללא רבקה).

chili3

New member
לא מכירה באופן אישי, אבל שמעתי הרבה

המלצות עליה.

yaet1

New member
עולמה של ליאת בנחל הירמוך

הבת של חברה שלי שם והיא מאוד מרוצה

ofirshani

New member
לגבי הגן של לייקי

התרשמתי מאוד לטובה מצוות העובדות שלה ,לייקי באופן אישי מאוד מרשימה ונהנתי לשוחח עימה הגעתי לשם בהמלצותיהן של חברות שמרוצות מאוד ,אבל מה שאותי הרתיעה ולכן לא נרשמתי היא :כמות הילדים הגדולה יחסית למבנה הגן ,הגן הוא בקומה התחתונה של הבית של לייקי הוא מושקע מאוד ,הרבה תוכן ,משחקים ושפע אבל ממש קטן ל25 ילדים בערך ,ושמעתי שהיא פותחת במקביל תינוקיה .

khyael

New member
הלוו.. :)

זה סבבה שפיתחתם נושא אחר בתוך הנושא שלי אבל אולי מישהו יזרוק גם לי איזה עצם? :) תודה

cr

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo217.gif../images/Emo217.gif

פשוט אין מה להציע.... אז לא ממליצים....

khyael

New member
ממש שום כלום???

כל כך הרבה ילדים יש במודיעין וכולם מתקמצנים על המלצה?! ...פשששש...מה זה אומר עלינו בעצם?? :)

cr

New member
מה זה אומר?........ ביקשת משהו

מאוד ספציפי ובד"כ לגיל שציינת מדובר במסגרות מאוד קטנות.. את לא מצפה שיזרקו לך סתם שמות.. אני אישית לא מכירה מסגרות קטנות מוצלחות, יכולה להמליץ על מסגרות לגילאים גדולים יותר (היו לי מס' מקומות שממש לא הייתי ממליצה לך עליהם..) או אם כן מתאימה לך מסגרת רחבה יותר- אזי גם אוכל להפנות אותך למקומות ששמעתי עליהם המלצות... וזהו הסיפור כי ממש התעקשת לקבל תגובה...

khyael

New member
אין צורך להתעצבן :)

לא התעקשתי ... רק שהיה נדמה לי שיש פה אנשים עם נסיון בנושא אולי משהו יצוץ עוד תודה בכל מקרה..ובאמת שלא התכוונתי לעצבן :) יעל

3ונמיי

New member
המלצה

אם לא קיבלת מידע כאן, נסי לפנות במסר למי שהמליץ בעבר. בהצלחה.

Danret

New member
בצעי חיפוש עם המילים הרלוונטיות

משפחתון/ פעוטון/ חצי שנה וכו', סנני מתוך התוצאות את מה שרלוונטי לגבייך ופני לכותבים במסר. בהצלחה!

3ונמיי

New member
כתבת בהודעה הראשונה שעשית חיפוש

תראי מה רלונטי בשבילך ותשלחי מסר אישי.

chili3

New member
במשפחתון שלנו אין מקום, חוץ ממנה לא

מכירה עוד לגיל הזה.

למעלה