מחפשת מקום!!!

pazuzka

New member
מחפשת מקום!!!

מישהו יודע על מקום שאפשר קצת לברוח אליו כדי לנקות את המחשבות ולארגן את הראש מחדש??? מקום קטן ונחמד, "רוחני" קצת, בנגב או משהו....

atpaddict

New member
אני חושב

שאם לא תוכלי לעשות זאת בבית, לא תצליחי גם בכל מקום אחר.

pazuzka

New member
אני חושבת

אני חושבת שזה כבר שיקול שלי, ושלא ענית לי על השאלה.....

אהלן פזוזקה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

האמת היא שגמני חושבת שאם אי אפשר להתרגע ולהתרווח בבית, יהיה לנו מאד קשה לעשות את זה במקומות אחרים. יחד עם זה, בכדי לזכות בשקט מופתי ובנוף אלוהי אני דווקא ממליצה על "מצוקי דרגות" בים המלח.... מקום מדהים מבחינתי שהשקט והנופים המדהימים תורמים לא מעט לחיבור מקסימלי לעצמנו. כך לפחות מבחינתי. אגב, ממש עכשיו - זו תקופה מדהימה לכך.. לא חם מידי, לא קר מידי, (אולי קצת בלילות...) וגם.. לא יקר.. - אני מניחה שזה לא פחות חשוב

seeyou

New member
לכמה זמן../images/Emo12.gif

כמה רחוק לברוח? מה התקציב שלך? תנסי לתת תמונה שלמה יותר לניקוי הראש.

seeyou

New member
שבוע שבועים לנקות את המחשבות ?

ולארגן את הראש מחדש???
אני חושב שלצורך ניקוי המחשבות וארגון מחדש את צריכה הרבה,הרבה יותר זמן-זה פונקציה בגורם
(אהבה?) על מנת להתחיל בתהליך הייתי לוקח חופשה של שבועיים ונוסע לחו"ל(אפילו לבד)..לבקר במוזאונים-הצגות,נוף ... בכלל לא לחשוב-להתנתק מהבעיות בצורה וירטואלית מבטיח לך שחלק מה בעיות יעלמו. בחזרה את תוכלי לקחת קורסים-סדנאות בהתאם לצרכים שלך

כן יש את מדיטצית ויפאסנה

בחצבה. ואפשר למצוא את זה באתר של ויפאסנה באתר גוגל. זה ניקוי ראש רציני. אין לך שם טלויזיה אין חדשות אין שום דבר מהעולם הרעשני והמציק. אבל זה 10 ימי שתיקה ובהתחלה זה קשה מאד. אבל זאת חוויה שלא אשכח בחיים שלי. זה הראה לי שאפשר להתנתק מהעולם אבל להתחבר לעצמי מאד. האמת שאני רוצה לעשות זאת שוב. אני אחשוב לעשות את זה בקיץ כשיהיה יותר חם. מומלץ לאנשים שאין להם מחשבות דכאוניות.

ע ו פ ר ה

New member
אם זה לשבועיים

תחשבי אם מדבר עושה לך טוב, או אולי ירוק של גליל עם כל הפריחה. במצפה רמון האנרגיות מאוד חזקות. אולי תמצאי שם צימר או סוכה במדבר (יש מקום כזה). אני נוהגת לקחת חופשות של שלושה ימים (שני לילות) ותמיד נמשכתי לגליל. לפני שבוע חשבתי לקחת חדר במלון ליד הים ובסוף בחרתי אלטרנטיבה שונה. שיהיה לך בהצלחה באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

redhead100

New member
יש דרך אחרת..

לי זה לא יצא אבל קיבלתי על זה תגובות נהדרות.. ישנו מקום שנקרא "נעות סמדר" קיבוץ אקולוגי שעובדים שם בהיתנדבות -עבודת אדמה שמחברת לקרקע..טיפול בחקלאות אווירה טובה ,אנשים קשובים וחוויה.... אני חוויתי פרידה לפני חודשיים וביררתי על זה ובגלל שזה רחוק ויש לי היתחיבויות אחרות שלא יכלתי לעזוב אז עבדתי עבודה פיזית אחרת בבנין וזה חיבר אותי ממש לעצמי ... עוזר לצאת מהמיסגרת ולא לברוח מעצמך... מאחל לך הרבה הצלחה...

למעלה