מחפשת מקום מחפשת מקום ללמוד אימון אישי שקשור בהורות ? משהו ממליץ על מקום ?
O ofcohen New member 21/11/07 #1 מחפשת מקום מחפשת מקום ללמוד אימון אישי שקשור בהורות ? משהו ממליץ על מקום ?
S starit1 New member 21/11/07 #2 מכון אדלר למיטב ידיעתי מכון אדלר מתמחה באימון להורות ולא רק. תנסי לבדוק...אני לא למדתי שם אך שמעתי שהם מצויינים. בהצלחה! אילנית בן אקסס מאמנת אישית הוויתית
מכון אדלר למיטב ידיעתי מכון אדלר מתמחה באימון להורות ולא רק. תנסי לבדוק...אני לא למדתי שם אך שמעתי שהם מצויינים. בהצלחה! אילנית בן אקסס מאמנת אישית הוויתית
ענבל כהן חמו מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת מנהל 23/11/07 #3 זו טעות נפוצה גם אני חשבתי כך, אך דוקא הבנתי מהם שלא - זהו בית ספר לאימון כללי. תחת אותו גג של אדלר נמצא גם בית הספר להורים, ומי שרוצה יכול ללמוד בשני המסלולים, אך אין קשר בינהם.
זו טעות נפוצה גם אני חשבתי כך, אך דוקא הבנתי מהם שלא - זהו בית ספר לאימון כללי. תחת אותו גג של אדלר נמצא גם בית הספר להורים, ומי שרוצה יכול ללמוד בשני המסלולים, אך אין קשר בינהם.