מחפשת מקום שקט

lady_anne

New member
מחפשת מקום שקט

לפגישת עבודה בבוקר כלשהו, עדיף באזור מתחם יד חרוצים. חשבתי על אינגריד בגלל המבנה הפנימי (כוכים וכד') אבל עוד לא בדקתי מתי פותחים שם. הדגש הוא על מקום שקט או לפחות עם פינות מבודדות, אחרת הטייפ לא יקליט את השיחה. Any ideas?
וחגשמח

אני עובד ביד חרוצים

תבואי אלי למשרד
אבל ברצינות,רוב המסעדות פה לא מגישות ארוחות בוקר וגם אלה שכן בוודאי לא ממש הומות אדם ברמה שלא יהיה לך את השקט שאת מחפשת. לא נראה לי שתהיה לך בעיה מיוחדת בנושא.

ננה f

New member
יש גם יש- יד חרוצים לא.ב.

קודם כל יש את הבייקרי של הק.ב. שפתוח לדעתי מ-0800 אאל"ט. יש שני שולחנות בחוץ, הם לא שומרים ולא מבטיחים אבל פעמיים שנכנסתי או שלוש היו השולחנות פנויים. הבייקרי בעיקר לקנות וללכת ועם זאת אירחו אותנו ל-מ-ו-פ-ת הבוקר. דיווח מאוחר יותר. ממול יש את קפה ג'ו שנמצא בתו הבניין (כניסה ליד לימונדה). דורון הוא אליל חביב, המאפים של איילה בר. הקפה שהוא עושה לי, כן ג'ו לא ג'ו, , טוב מאוד.בפנים יש פניות שקטות לגמרי (זה מין פאטיו בתוך הבניין ואטם תבקשי יפה הוא גם יחליש את המוזיקה לגמרי.) נעים מאוד אצלו. והי... מירב יותר מאוחר גם פרומו על דברי הימים, ודיווח על הבייקרי . היום הספקתי המון -:)

ננה f

New member
אהה.. לא ממש א.ב. יותר קפה ומאפה

אולי בקפה ג'ו יש. לא שאלתי .

meravbr

New member
תכנסי לקופי בר

ותבקשי לשבת בפנים בחלק של המעשנים (אם לא מפריע, לא צריכים להיות הרבה אנשים בבוקר) בכניסה מצד ימין, שקט שם

ננה f

New member
אינגריד ב-1100 או ב-1200

ק.ב. רק ב-0900 אאל"ט. אם את רוצה מוקדם ממש אז קפה ג'ו, ושקט שם. וקצת יותר מאוחר זה הבייקרי, אבל זה ברחוב.

למעלה