מחפשת מסעדה :)

ladybug2

New member
מחפשת מסעדה :)

שלום לכל הנמצאים.
אני מעוניינת בהמלצה על מסעדה באיזור היכל מנורה מבטחים (יד אליהו). זו יכולה להיות כל מסעדה וכל סגנון רק חשוב שתהיה אופציה צמחונית בתפריט.
אני לא תל אביבית וממש לא מכירה את האיזור אז ממש אשמח לעזרה.

תודה ושבוע נפלא :)

erezavn

New member
אזור לא משופע במקומות

ממש ליד ההיכל יש בעיקר בתי קפה או מסעדות פועלים של אוכל ביתי (רחוב נירים או השלושה). אני מניח שרובם לא פתוחים בערב.
בהמשך יגאל אלון יש כמה מסעדות רציניות, מרחק 800 מטר עד 1 ק"מ מההיכל.
למשל קפה אירופה (קרמניצקי). מסעדה איטלקית סבירה. (ירדה ברמתה מלפני כמה שנים).
2 אסייתיות אחיות: צפרה וטופולופומפו (רח' הסוללים). שתיהן של אבי קונפורטי השף. שתיהן מושקעות ויקרות בהחלט. טופולופומפו לטעמי היא האסייתית הכי טובה בארץ יחד עם טאיזו.
יש גם את יפו תל אביב של חיים כהן מול צפרה (מגדל אלקטרה). יקרה אף היא.
יש במתחם של אסותא עוד כמה מקומות שאין לי מושג מה טיבם.
בקרמניצקי יש גם סניף של לחמנינה, אם קפה ומאפים או סנדוויצ'ים יכולים להתאים.

oreldi

New member
מוסיף גם את BBB בהמשך של יגאל אלון

(קרוב לצפרה). ליד ההיכל ממש יש סניף של ארומה, קפה קפה, ומסעדת שיין אנד שארפ (מסעדה די בינונית)

החתולית

New member
שיין אנד שארפ כבר איננה

במקומה יש מסעדת בשרים כשרה.
&nbsp
אני ממליצה לאכול לפני ההגעה להיכל, באחד המקומות שהוזכרו, או במקום אחר בתל-אביב. אפשרות נוספת היא, לוותר על מסעדה ולאכול כריך או סלט בארומה.

amirline

New member
מיט קיטשן נפתחה במקום שיין אנד שארפ, שווה לנסות לדעתי

amirline

New member
בלחמנינה יש תפריט מעניין ומגוון, הרבה יותר מכריכים ומאפים

ובשום מנה אין בשר ככה שמבחינה צמחונית זאת האופציה הטובה ביותר...

karibn

New member
לא הכי קרוב אבל

הייתי ממליצה לבדוק את מסעדת בלאקאאוט בנא לגעת (נמל יפו) לדעתי שווה לעשות את המאמץ כי היא הרבה מעבר לאוכל (לאחרונה אני נהנת מערך מוסף לחווית האוכל) זה מסעדה שעושה בלאקאאוט, נחשכת כשהארוחה מתחילה. ההזמנה נעשית בחוץ באור כמובן (תפריט טבעוני גם וללא גלוטן ויש כשרות חלבית) ואז הם מכבים את האור ואת זוכה לחוויה להרגיש כמו המלצרים של המסעדה שהם עיוורים או חירשים או אילמים. אתם מקבלים את האוכל בחושך וכל הטעימות הופכות להיות גישוש ולנסות להבין. אם רוצים להגיד שזה טעים אז חיוך או מחווה עם הראש לא מספיקות. אני הייתי ממש צריכה להתאמץ לתפוס את תשומת ליבו של בעלי. ממליצה

amirline

New member
לחמנינה ברחוב קרמניצקי

הליכה של 10 דקות או נסיעה של 3-4 דקות.

salo22

New member
טופולופומפו האופציה הכי טובה בסביבה

אם כל סיגנון מסעדתי רלוונטי.

ladybug2

New member
תודה לכולם

מכיוון שאנחנו מגיעים מאוחר בגלל התחייבויות קודמות טווח הזמן הוא צפוף, אבל אני אבדוק את האופציות שהצעתם ובמידה ונספיק, אחזור לדווח.
תודה רבה :)

למעלה