מחפשת מסעדה שווה באזור עין חרוד

עידנית

New member
מחפשת מסעדה שווה באזור עין חרוד

כלומר דרום מערבית לכנרת (תבור גלבוע עפולה ...באזור) משהוא טעים במחיר בינוני עם מנות לילדים - לא צלע התבור ולא חוות התבלינים מישהוא שמע על צל תמר??? תודה עידנית

r66

New member
דג-דגן... בחפציבה....

רסטו-בר בבית השיטה. המסעדה המזרחית בנעורה אואזיס - מול דוברת

r66

New member
כן, בודאי

הרסטו-באר בצומת בית השיטה, מסעדה בסגנון מזרחי-מערבי אם אפשר להציג את זה כך. ארוחה מצויינת למשפחה.. אכלתי שם עם הילדים. מחירים סבירים. אגב, יש שם גם באר-קפה ובורגראנצ'.. דגדגן בחפציבה - מסעדת דגים מ ע ו ל ה! לא יודעת מה לגבי הילדים. בקיבוץ חפציבה. המסעדה בנעורה - מסעדה מזרחית, אותו סגנון כמו של אבו נימר ליד צומת גולני. בהחלט מתאים לילדים. אואזיס - גם כן מסעדה מזרחית, מול דוברת.. מקום יפה. מפגש דוברת באיזור יש שם מקדונלדס, מעין מרכז מסחרי קטן. יש גם כלמיני מסעדות בעפולה - הצרפתיה הקטנה וכד'.. גם בקניון העמקים יש מסעדה חביבה. אני ממליצה לא לפסוח על פלאפל גולני.. חוויה לראות איך הם מקפיצים את כדורי הפלאל וטעים טעים..

דגדגן בחפציבה???????????..../images/Emo2.gif

חשבתי שהוא במקום אחר.......................... את בטוחה שהוא עבר לחפציבה?

עלמה ל

New member
אכלנו בדג - דגן, בטעות הגענו לשם

ואכן היה טוב מאד (ואני חובבת דגים קטנה מאד). מסעדה חביבת עיצוב, אוכל טוב ולא קמצני, שירות מחוייך, מחירים לא קורעים. מומלץ

אני

הייתי בצל תמר שווה!!!ממליצה!!! מקום מקסים! אוכל טוב! אני לא כל כך יודעת מחירים אבל נראה לי שאפשר להסתדר תלוי מה מזמינים,הרבה יותר יפה מדגדגן

אכלתי שם בינוני מינוס

אכלתי פסטה ברוטב שמנת, הרסו את הרוטב בחימום מיקרוגל. בעלי אכל סטייק ונהנה אבל הוא קרנבור שאין לו דרישות גבוהות מבשר... השירות היה איטי ולקוי, שכחו חלק מההזמנה בקיצור חובבני למדי לדעתי.

המנות שאנחנו אכלנו בצל תמר היו

מצוינות, מרחק מניר דוד 20 דקות נסיעה היינו 4 מבוגרים חציל ממולא גבינה אנטיפסטי קדרת בשר עשויה מלחם ויען(לא כשר)אבל טעים יין 300 שח

עלמה ל

New member
אם זה בכניסה לקיבוץ אשדות יעקב,

אז היא בסדר גמור. 2 גברברים אחרי טיול ג'יפים (שיחררתי להם קצת את החבל...), אכלו שם מנות בשריות ונהנו. היו שם הרבה ילדים, ככה שנראה לי שזה מתאים גם לטעמם.

עידנית

New member
כן כן זה זה , אך לסמוך על שני

גברברים ??? עוד לא הצלחתי ללמוד לשחרר חבל לפרטי שלי , בינתיים הוא סובל בשקט דרך אגב את יודעת מה המרחק בנסיעה ניר דוד -אשדות יעקב??? אנחנו עם זאטוטים קטנים ויש חשש שנסיעה מעל חצי שעה תפגע לנו ביכולת השמיעה תודה עידנית

עלמה ל

New member
עידנית - מה היעד הסופי? כי אם אחרי

המסעדה אתם חוזרים למרכז, אז לא רצוי. מניר דוד לאשדות, זה אומר עוד 40דקות צפונה, ואח"כ יהיה לכם לחזור..... והגברברים מבקשים למחות!! האמת ששניהם גסטרונומים לא קטנים. אבל שוב - זו מסעדת אוכל (מתאימה לילדים), אל תצפי לגורמה.

עידנית

New member
אז ככה - הסיפור הוא שאנחנו עם

הקטקטים מתארחים בניר דוד וכבר נמאס לנו כל חופשה עם הילדים לאכול אוכל בינוני לשלם על גורמה ולצאת עם הרגשה פיכסית אז מצאתי את צל תמר ועכשו אני מבינה שהיא רחוקה או שמשלבים אותה עם אטרקציה בסביבה- יש לך משהוא בראש??? בכל מקרה תודה על הרצון הטוב אשמח לקבל הצעות על מסעדות אחרות או אטרקציות באשדות ביי עידנית

עידנית

New member
הבינותי , ולגבי מרחק נסיעה???

ניר דוד -אשדות יעקב? בהודעה הקודמת ? תודה עידנית

יניבניב

New member
אני ממליץ באיזור עין חרוד

על הבית של רינה, אחל'ה אוכל ובעלי הבית מקסימים
נ.ב מבלי להוריד מכבודו של הדגדגן כמובן....

למעלה