מחפשת מסלול קל

יעל י

New member
מחפשת מסלול קל

לטיול גיפ פעם ראשונה שלנו רצוי באיזור השרון

miki69

New member
קל וחביב

אזור נחל אלכסנדר,בכייף יש קצת דיונות להוריד אוויר ואפשר להשתעשע בכייף קצת צפונה קייסריה ליד הירקון

old soul

New member
יש הרבה

ממליץ על כל האיזור שמצפון להרצליה, מסביב לבני ציון ועד תל יצחק האגם (מחצבה נטושה) מדרום לתל יצחק מומלץ מאוד והמסלולים שם יכולים לתת בסיס להמשך (הכרת הרכב, מיומנות נהיגה וכו'). בהצלחה ותהנו!

אור36

New member
לא מומלצ לבד

תצטרפו למועדון טיולי גיפים תבחרו במסלול "קל" ותקבלו ביטחון לאט אבל בטוח.תתחדשו ותהנו..............

לא מומלץ לצאת לבד לשטח גם למסלול

קל אין יודעים מראש למה יתפתח המסלול

miki69

New member
בתור התחלה עםכדאי עם

המרכז הישראלי לסיור את יכולה לבחור את המסלולים יעוץ טוב תקבלי מהם גם בשטח הדרכת נהיגה עם המדריכים שלהם שאת חלקם אני מכיר אישית וממליץ למען הסר ספק איני שותף במרכז(לצערי) וההמלצה הינה אוביקטיבית לחלוטין 4wd.co.il

sitvaniyot

New member
המלצה לעניין מיקי../images/Emo57.gif

מצטרפת להמלצה של מיקי. מטיילת אתם בהנאה ובבטחון. זכרו חילוץ פרטי בשטח זה 1000 שח. מקבלת הדרכה בנהיגה, וגם החברה שנמטיילים איתם ממש אחלה!

YOSSI331

New member
תגובה

אוכל לתת לך מיספר פלאפון של מדריך מומחה לטיולי רכבי שטח אולי הוא יוכל לצרף אותכם לטיול הקרוב שלו יש לו קהל רחב של לקוחות והוא מדריך גם בחברת טויוטה האי מייל שלי הוא [email protected] אם תרצי תישלחי מייל אם תיזכורת ואתן לך פרטים נוספים

YOSSI331

New member
יעלי

אם תרצי מדריך מוסמך שתיצטרפי אליו לטיול צרי קשר במייל שלי [email protected] אתן לך פרטים אל תעשי את הטיול הראשון לבד תיצטרפי לקבוצה זה לא יקר ושווה

למעלה