מחפשת מסגרת. רעיונות?

Sigal H

New member
מחפשת מסגרת. רעיונות?

אתם מכירים אותי, אני סקרנית ויצירתית ויודעת להיות נחושה, אבל כרגע אין לי כיוון לכוון אליו את עצמי. אני צריכה משהו לעצב סביבו סדר יום, משהו לחכות לו שבוע שבוע. משהו שיגרום לי לעשות דברים, ולעשות אותם בזמן, ושאוכל להתמיד בו. שארצה להתמיד בו. שארגיש שאני כן יכולה לעשות משהו, באמת.

עבודה לא עומדת כרגע על הפרק וכמוה גם לימודים מסודרים, מורה פרטי טוב למתמטיקה אני לא מצליחה למצוא, נגמרה לי הפיזיותרפיה, נסיעות כידוע קשות עליי ומקשות לא פחות על הנהגים במשפחה (לי אין רישיון), וככל פיברואית שמכבדת את עצמה - יש לי מיליון בלת"מים וכל יום שונה ממשנהו.

עכשיו לצד השני. יש לי ראש טוב, אני כבר מסוגלת לחשוב וללמוד לאט ובסלבנות. אני אוהבת מאוד לעבוד עם הידיים בגינה ופיסול וציור, אם כי אני מתעייפת מהר מאוד. אוהבת אמנות (בעיקר חזותית) ומדעים (עם נטייה חזקה לפיזיקה אבל אני חושדת שזה פשוט בגלל שאין לי מושג בכימיה). ואני פתוחה לרעיונות נוספים, מופרכים והגיוניים כאחד.

אתם יודעים כמה זה חשוב לי. תודה

מה עם לימודים בהתכתבות?

משהו כמו פרוייקט המתמתיקה של מכון ויצמן (אולי זה רק לילדים? לא בטוחה..) או קורסים של האוניברסיטה הפתוחה?
למיטב ידיעתי יש קורסים באוניברסיטאות שונות שניתן ללמוד באופן מתוקשב, כלומר, דרך האינטרנט.
אני עדיין חושבת שאת צריכה להמשיך לחפש מורה למתמטיקה, אולי תנסי לפנות לפרוייקט פר"ח של הטכניון, להציג להם את בעייתך ולבקש מהם להקצות לך סטודנט שילמד אותך מתמטיקה?

Sigal H

New member
אני לא בשלב של להתחייב ללוחות זמנים

בגלל זה אני רוצה להתחיל אחד על אחד.

מה לעשות שהקיבוץ שלי הוא חור עם אוטובוס רק שלוש פעמים ביום ונסיעה של מעל לשעה צפונית מחיפה...
תודה על הרעיונות. ממשיכה לנסות.

חיה קרן

New member
דבר ראשון- אני עוד מחפשת לך מורה

שלחתי את הסטודנט הטכניוני לברר, ואולי הוא עצמו עוד יתקשר אלייך, אבל צריך לחכות ממש עוד קצת עד שיתמו מבחני מועד ב-ג-ד וכו'.

שנית- קורס אחד באוניברסיטה הפתוחה?
המרכז שלהם הוא כאן בקריות, ולא צריך להגיע יותר מידי...

עוד רעיון- למה שלא תנסי את להתנדב אבל "בהפוכה"?
אולי לבדוק עם מי שלא אחראי על הנושא בקיבוץ, ולשאול אם יש להם צורך במורה או מדריכה לחבר'ה צעירים [תחליטי את על הגילאים שנוחים לך]
שיבואו אלייך הביתה נאמר פעם בשבוע, ויעבדו איתך- על פרוייקט אומ נות, או יקבלו ממך שיעור פרטי בנושא כל שהוא-
הרעיון- שאת תעבירי את הידע המופלא שלך הלאה,
שתקבלי מבקרים הביתה במקום לצאת ממנו,
וכך תקבלי גם מעט חברה, גם אתגר וגם תחושת ערך מוסף של תרומה לקהילה.

הסברתי את עצמי טוף?

Sigal H

New member
הסברת מצויין

אני לא מרגישה מספיק בטוחה בשיפור העצום שעשיתי במוח. לפעמים אני מבריקה ואחרי כמה דקות עם ספר המתמטיקה יכולה שוב ללמד סדרות חשבוניות, וחצי שעה אח"כ המחשבה שוב תתערבל ואני לא אצליח לפתור לבד. אז...

למעלה