מחפשת מנגינה

sivani1

New member
מחפשת מנגינה

שלום, אני מחפשת מנגינה שתהיה שמחה ויחסית דרמטית בשביל הכניסה לחופה בחתונה. תודה

talik

New member
מה דעתך על

משהו ממוזיקת עולם? Adiamos (קצת שחוק) או Ameno? עם השני בת דודה שלי נכנסה לחופה וזה היה ממש יפה.

חולוני

New member
אני שונא שמעברתים שמות..

אתה לא יכול פשוט להגיד גאנז אנ´ רוזס, או פשוט GN´R.. או גאנז..דווקא רובים ושושנים? תגידו, שמעתם את השיר "שושנת המדבר" של "עוקץ"? בטח אתם גם מכירים את השיר שלו מהאייטיז - "איש אנגלי בניו יורק"... שיר טוב..

talik

New member
אני מת על זה.

זה מצחיק. תנסה לשיר שיר בעברית. "ח--לומות, חלומות חלומות חלומות..." (Dreams). בריטני ספירס (זה חזק!): "הו מותק מותק, איך הייתי יכולה לדעת שמשהו לא בסדר. הו מותק מותק לא הייתי צריכה לתת-לך-ללכת ועכשיו אתה לא באופק הראה לי איך אתה-רוצה שזה יהיה תגיד לי מותק כי אני ממש צריכה לדעת הבדידות שלי הורגת אותי (ועלי) עלי להודות שאני עדיין מאמינה (מאמינה) כשאני לא אית-ך אני משתגעת הראה לי סימ---ן הכה בי מותק עוד פעם אחת"

חולוני

New member
חחח...../images/Emo6.gif

יפה יפה... קבל עוד עיברות.. נערי הרחוב האחורי - תרדי לי (את היחידה בשבילי) ---------------------------------------------- את היחידה בשבילי את האקסטזי שלי את האחת שאני צריך תרדי לי תרדי לי ותסובבי את זה.. היי בובה אהובה אני צריך בחורה כמוך אבל תגידי לי אם את מרגישה את זה גם אני בהשעיה כל דקה כל שעה הלב שלי בוכה בשבילך אני מרגיש בגן עדן כשאני מביט לעינייך אני יודע שאת האחת בשבילי (האחת בשבילי) את מטריפה אותי כי יש רק אחת מהסוג שלך אני רוצה את אהבתך ואני רוצה את זה עכשיו! אוו מותק את כל כך טובה אני הולך לעשות אותך שלי השפתיים שלך כל כך מתוקות את היחידה בשבילי את האקסטזי שלי.. את האחת שאני צריך ראפ: באנג באנג באנג אנחנו אנחנו באים הנה אנחנו נוחתים זאת תעשיית כיף עם נערי הרחוב האחורי תרדי על הברכיים שלך תנסי לצרוח או שתגעי בי בבקשה נערי הרחוב האחורי האם אתם איתי? אייג´יי תפציץ את זה - בואי ילדה תרדי לי תתפסי את זה, תאחזי בזה ותסובבי את זה.. הנה זה אם את רוצה לרדת עם זה אני אשים אותך בראש הרשימה שלי

talik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif רואה?

זה הכל עניין של איך אתה מסתכל על זה. אתה צריך לסובב את זה לטובתך. תוציא מזה את מה שאתה רוצה. תמשיך, בהצלחה.

@יעל@

New member
יש לו גם את השיר שברירים.....

או אתה זוכר את התקופה שהוא היה במשטרה? הוא שר על רוקסן.... כל נשימה שאת לוקחת, אח... היו ימים......

Papito

New member
חח..זה לא שאתה לא חכם

אתה פשוט טיפש אבל אני מבין אותך שתתבגר אז תשתנה אני לא דואג

חולוני

New member
מה הקשר להודעה שלי?

אתה אפילו לא רואה איפה אתה מגיב.. מה הקשר בין מה שרשמתי למה שאתה רשמת..ואתה עוד מדבר על טיפשים.

@יעל@

New member
ואלה איזה שרשור יכול לצאת מזה....

עכשיו נזכרתי בשיר של 5 - כשהאורות כבים או נאות מדבר - אל תסתכלי אחורה בכעס.... הפילפלים האדומים האחריפים - הצד השני, מתחת לגשר....

@יעל@

New member
יש לי!!!!!!!

george michael - careless wisper withney + mariah - when you believe זה נחמד.... שירים קיצ´ים כאלה....אם את אוהבת....

@יעל@

New member
וניזכרתי בעוד אחד:

can´t take my eyes off you יש הרבה ביצועים.... תבחרי את החביב עליך....

epitaph

New member
יש לי משהו דרמטי מאוד בשבילך...

Final Fantasy 8 - Liberi Fatali אם את מעוניינת אני יכול לשלוח לך את השיר המדובר...

show jumping

New member
"נפלת חזק" ../images/Emo6.gif

סתם, לא, יש לי אחד באמת טוב ודרמטי- "חלום כחול" של פורטיס.

למעלה