מחפשת מכשיר...

reigirl

New member
מחפשת מכשיר...

נורא בא לי אנדרואיד. כבר כמה שבועות אני משוטטת בפורומים ובאתרים אחרים ומנסה ללמוד כדי להבין מי נגד מי וכאלה. אין לי דרישות מי יודע מה מבחינת שימוש (קצת אינטרנט, קצת אפליקציות) אבל חשוב לי שהוא לא יקרטע והכי חשוב לי שלא יהיה גדול מדי. חשבתי על הסוני X10 אבל הבנתי שהוא על הפנים מבחינת תגובתיות, וגם הוא קצת קטן מדי לטעמי. בכל זאת טאץ'... חשבתי על המוטורולה defy אבל למרות שבכתבות הוא נשמע משובח, בפורומים הוא מושמץ ולאף אחד שאני מכירה אין אותו (זה בכל זאת אומר משהו). הסתכלתי קצת בחנויות ובאינטרנט, ראיתי את הסמסונג ace, את הHTC לג'נד ואת הHTC דיזייר.לא מספיק קטנים לטעמי אבל צריך להתפשר על משהו... מה פספסתי? מה כדאי? (במאמר מוסגר אני רוצה לשאול מה הקטע לעשות שני מכשירים שונים לגמרי והשם שלהם נשמע אותו דבר samsung galaxy S, samsung galaxy ace)... ועוד כמה שאלות קטנות - בהנחה שאני קונה מכשיר מחנות פרטית, למה צריך לשים לב במפרט כדי לוודא שהוא יעבוד בסלקום? בנוסף כרגע הטלפון שלי דור 2 או 2.5, בלי גלישה וכאלה, זה יעבוד עם המכשיר או שאצטרך להוציא סים חדש? ואם סים חדש - יכולים לעשות לי בעיות כי לא קניתי אצלם את המכשיר? חוצמזה המכשירים שמעניינים אותי לא משווקים בסלקום, אבל אני כנראה אשאר לקוחה שלהם לצרכי שיחות, אז אני מתעניינת בנושא של ניתוק זיקה או איך שלא קוראים לזה. מישהו יודע מה נלקח בחשבון לצורך חישוב זכאות להחזר? חבילת דקות + SMS? חבילת גלישה? תודה על העזרה...

sandbird4

New member
המממ.... תשובות

יש פה דיון לגבי "ניתוק זיקה", תחפשי כמה הודעות למטה. סים דור 2 עובד בטלפונים דור 3 - פשוט לא יהיה לך אינטרנט דרך הסים (אם אין לך כיום חבילת גלישה) או שהוא יהיה איטי (אם יש לך חבילת גלישה). עדיין תוכלי לגלוש דרך ה-WIFI בכל מצב. תאמת אם את לא משתמשת כבדה של האינטרנט בסלולרי אז אין לך סיבה בכלל לעבור מדור 2. אולי תנסי בהתחלה להשתמש בסלולרי שתקני עם הסים הרגיל שלך ו-WIFI כדי לראות האם שווה לך בכלל לקנות חבילת גלישה. שם מכשיר מבלבל - החלטה שיווקית כמובן. אין שום בעיה להכניס כל סים של כל חברת סלולר לכל מכשיר תואם דור 2 או דור 3. לגבי איזה מכשיר לקנות. את יכולה ללכת על המותגים שהם מאוד יקרים או לקנות סיני שהוא יותר זול בהרבה (עולה 100 עד 500 שקל בממוצע בהזמנה מחו"ל ישר מסין). החומרה של המכשירים האלה במיקרה הטוב דור 1 אחורה אבל בכל זאת לשלם 500 שקל לדור 3 + GPS + מעבד 600 מגה + מסך CAPACITIVE אמיתי + מצלמה 5 מגה אמיתית + אנדרואיד 2.2.1 כולל עברית עדיף מלקנות מותג ישן במחיר מופקע. כמובן תלוי בשימוש שלך.

k-don

Well-known member
להכניס כל סים של כל חברת סלולר ...

לכל מכשיר תואם דור 2 או דור 3 - זה נכון שאין בעיה להכניס, אבל לפעמים זה לא יעבוד או לא יעבוד כל הזמן. לדוגמא - מכשיר דור 2 לא יעבוד בפלאפון מכשיר שתומך רק בתדר 2100 בדור 3 יעבוד חלקית בפלאפון חוץ מזה הטענה שלך נכונה

k-don

Well-known member
בפלאפון יש סים, אבל הרשת שלהם היא דור 3

בנוסף, ייתכן שצריך להגדיר למכשיר לעבוד ב dual כדי שהוא יוכל לעבוד גם ברשת דור 2 במקרה הצורך (ברשתות סלקום ואורנג)

פגית

New member
ברוך הבא

האנדרואיד מגוון מאוד, אני ממליצה, לקחת ליד את המכשירים השונים, כי למרות שהמכשירים נראים לך גדולים לכיס, שווה לך לראות באיזה גודל סף תחתון של מסך יהיה לך באמת נוח לשימוש-כי זה מה שחוב בטאץ'. לא ציינת את הנקסוס S שווה אולי גם להסתכל אליו. לגבי הגלקסי השונים-s וace יש הבדל, אך הם לא שונים לגמרי, האיייס הוא האח הקטן של האס והמאוד קטן לעומת הs2 אבל זה בעיקר באמת לי שהגלקסי S יקר לו מידי, גדול מידי וכו. לא מבינה בכל העיניין של ניתוק זיקה..

reigirl

New member
פחות קריטי

כאמור הגודל יותר חשוב לי. עם התקציב כבר נתמודד...

da^Lord

New member
עם כל השיקולים

יש שני מכשירים עיקריים גלקסי S ו HTC דזייר לדעתי מי שמחפש אנרואיד שילך על אחד מהם ובעיקר אני אישית ממליץ על הגלקסי S אם תקציב זה לא השיקול אין סיבה ללכת על ACE ושות' אני במקומך היתי אפילו מחכה ל S2.. למרות שהוא גדול יותר. בעניין החלפת סים,אין בעיה זה אינטרס שלהם שיהיה לך דור 3 ותשלם על גלישה סלולרית. בעניין חוק ניתוק זיקה - כל עוד תיקח מכשיר שנמכר בחברת הסלולר אין בעיה רק תבקש חשבונית בקניה שתהיה על שמך, הזיכוי הוא מלא ב 36 (או 18.. לא סגור על זה) תשלומים.. מתקזז לך בשיחות. ולגבי מכשירים שלא נמכרים בחברות , יש טבלאות עם פירוט..

למעלה