מחפשת מילות שיר

2404311

New member
מחפשת מילות שיר

אם משהו מכיר או יודע את מילות השיר "קסם כלנית לעד" של נחום הימן אשמח מאוד לקבל אותו לי-מור

gold869

New member
../images/Emo92.gif קסם כלנית לעד

"קסם כלנית לעד"
מילים עידית חכמוביץ, לחן נחום היימן. שרים חני לבנה וחנן דיין. בארי אבידן חיבר לשיר הזה ריקוד זוגות יפהפה ב - 1991. תמיד הלב לאהבות הוא שב, אל המקום שבו נולדו חושיו. אל המקום שבו מושטת יד ומגישה לו קסם כלנית לעד. שהיא בחג, וברגעי החול, ביד חמה, וברגלי מחול. עלי אוהב שביראה קטף, תמיד הלב הזה לכלנית הוא שב. כי בין עלים אשר נופלים בסתיו וחרולי הקיץ החולף אתה יודע כרמיאל תמיד היא בית עם כלנית שמורה בתוך הלב לב אל הנופים הוא שב אל הסלעים שהתעקשו לשווא. אל הזיתים שכבר הכסיפו כאן לסנוניות שהנה מגיעה דרכן. תמיד יוצא אל מדרונות הבר לקורנית, למנטה, לצבר אל חיק ההר אל אמירי-זהב תמיד הלב הזה אל הגליל הוא שב. כי בין עלים אשר נופלים בסתיו.... אבל מחר, במקצבי אספלט, תריסי העיר שוב יפקחו לאט. תמיד הלב בחדרים ירעד ושוב יגע בו קסם כלנית לעד. כי בין עלים אשר נופלים בסתיו וחרולי הקיץ החולף. אתה יודע כרמיאל תמיד היא בית עם כלנית שמורה בתוך הלב.

stivgold

New member
פרטים נוספים

וכמו חלק מהריקודים היפים שנעלמים, איבד את הקסם וחבל. רציתי רק להוסיף שהריקוד השתתף בתחרות המחול העממי בכרמיאל. כמו כן עבר השתלמות של יואב אשריאל (מס´ 52) בתאריך 23.03.91

2404311

New member
תודה רבה

אני מחפשת את המילים כבר הרבה זמן ממש תודה שבת שלום לי-מור

למעלה