מחפשת מחשב נייד

blackhole sun1

New member
מחפשת מחשב נייד

שלום לכולם... אני צריכה קצת ייעוץ, מאחר ואני בורה גמורה בכל מה שקשור למחשבים ניידים. אני מתחילה ללמוד בנובמבר, ולכן החלטתי לפנק את עצמי במחשב נייד. הבעיה היא, שאני לא מבינה בזה כלום, ורציתי להתייעץ קצת לפני שאני נותנת לאיזה איש מכירות להפעיל עלי את קסמיו. אז אני מניחה שאני צריכה להגיד מה אני מחפשת.... המחשב יתפקד גם במחשב אישי בבית, מאחר ואין לי מקום למחשב נייח, ובימים מסוימים בטח ייסע איתי לאוני'. אז הוא צריך להיות יחסית קל, כמובן. אני מניחה שגם סוללה די חזקה תועיל לימים שבהם הוא יילך איתי ללימודים. אני הולכת ללמוד רפואה, כך שאני צופה שחלק מהימים יהיו ארוכים ומתישים, ולא תמיד יהיה לי איפה לחבר אותו לחשמל. אז סוללה חזקה. מעבר לזה, זה לא מחשב שישמש אותי למשחקים מטורפים, אבל אני כן רוצה לצפות בו בסרטים, והייתי רוצה לדעת אם קיימת אפשרות לכונן דיוידי, ואם כן - כמה התענוג הזה יעלה לי. בהמשך לפסקה הקודמת - זה לא צריך להיות איזה מחשב על - מספיק כרטיס מסך פשוט וכו'. הדגש הוא על מהירות, כי אני בטח אבלה הרבה זמן באינטרנט ובגלישה, ומן הסתם הוא צריך להיות נוח ולא לטעון דברים שעות..... אז, לסיכום - קל, סוללה חזקה, מהיר, לחסוך בכל מה שקשור למפרט טכני של משחקים, כונן דיוידי. אשמח לדעת איזה חברה כדאי לקנות (מבחינת מחיר, שירות, איכות וכו'), לאיזה הוצאה אני צריכה לצפות, וכל פרט אחר שיכול לכוון אותי. תודה רבה!

sb21

New member
תקציב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

-שני אייקונים אמורים לגרום להקפצת ההודעה, לא?

למעלה