מחפשת מועדון ג´ז..

קיסרות

New member
מחפשת מועדון ג´ז..

היי חברי´ה.. תהיתי אם תוכלו לעזור לי אני מחפשת מקום טוב בת"א שאפר לשמוע בו מוזיקת ג´ז טובה ואיכותית... עדיפות להופעות חיות תודה:)

נדב רמז

New member
אורגדה / טרמינל (יום חמישי/יום שבת)

שלום לך, אני יכול להמליץ לך על 2 הופעות שבועיות שאני מנגן בהן. אחת, במסעדת "אורגדה" שברח´ נחום גולדמן 6 שביפו. המסעדה ממוקמת שתי חנויות ליד ד"ר לק, הסניף שליד מגדל השעון. ההופעה היא כל יום חמישי החל מ-20:30 לערך. שתיים, בבית-הקפה הטרמינל לשעבר שברח´ הירקון פינת גורדון. כל יום שבת אחה"צ החל מ-16:30 ועד השקיעה. ההרכב שמנגן במקומות אלה: אסף יוריה - סקסופון טנור נדב רמז - גיטרה מקס וטר - קונטרבס יונתן רוזן - תופים בשני המקומות נוף מדהים לים, אוכל טוב וכמובן המוסיקה. מקווה לראות אותך (וכל מי שקורא את ההודעה...)!

קיסרות

New member
באיזה תאירך

נדב.... אני רוצה להגיע אך העיה היא שאני צריכה לדעת באיזה תאריכים ההופעות יהיו אז אם תוכל לרשום לי אני אשמח תודה :)

נדב רמז

New member
תאריכים

באורגדה, רח´ נחום גולדמן 6 (ליד דר´ לק - מגדל השעון), יפו, יש הופעה כל יום חמישי ב-20:30. בגבינריה, רח´ שנקין 42, ת"א, יש הופעה כל יום רביעי ב-20:00. בטרמינל, גורדון פינת הירקון, ת"א, יש הופעה כל יום שבת ב-16:30. שימי לב לפירסומים בפורום.

jazzcat

New member
הגדה השמאלית

במועדון "הגדה השמאלית" כל סוף שבוע ולפעמים גם באמצע השבוע מופיעים הרכבים צעירים וטובים. אפשר לאמר כי המקום הוא זירת ההתפתחות של הג´אז ובמיוחד האוונגארד בישראל. המועדון נמצא ברח´ אחד העם 70. אתר "הגדה השמאלית" : http://www.hagda.org.il יום טוב.

למעלה