מחפשת מאמנת..

מחפשת מאמנת..

היי, אני חדשה כאן.. הצטרפתי כי אתמול בלילההתנפצו לי החיים מול העיניים.. הבן אדם שאהבתי שיקר לי ובגד באמון שהיה לי.. אחרי קצת יותר מ-3 שנים הייתי עיוורת אחריו. אתמול הבנתי את מה שהבנתי הרבה לפני אבל לא העזתי להאמין- שביזבזתי את כל כוחות הנפש שלי במחשבות עליו.. שאולי... ואולי.. ואולי הוא ישתנה. מה שהיה ברור מלכתחילה כשמסתכלים בראיה לאחור.. כך זה תמיד עם הראיה לאחור..(-; חשוב לי שתדעו שאני מהסוג החזק של בני האדם. אני לא נשברת מהר ויש לי כוח סבל עצום- אבל השקר שלו השבוע פשוט שבר אותי...הרגשתי מרוקנת, ושמהמקום בו אני נמצאת אפשר רק לקום. זו הרגשה נוראה! בבוקר קמתי כמו חדשה והחלטתי.. לא אלאה אתכם בסיפורים... אני מחפשת מאמנת באיזור המרכז. זה משהו שרציתי לעשות כבר מזמן ולא היה לי זמן. עכשיו זה פשוט הכרחי. אולי עדיף בכללל פסיכולוג/ית? אם יש למישהו כאן המלצות או שחווה משהו דומה ויצא מזה- אני אשמח לשמוע. .

מה הבקשה שלך מהמאמן?

אני חש שאת באמצע מערבולת רגשית ענקית ולבי איתך, העוצמה של מערכת יחסים חזקה שמתנפצת לרסיסים מזעזעת את כל מה שהכרת עד היום, והשאלה הראשונה שאת אמורה לשאול מה מתאים לך ומה יעבוד הכי טוב בשבילך במצב הנוכחי? אולי זה מאמן, פסיכולוג, חברות טובות, חברים, מאהב, או לברוח לאי בודד. מה שאני יכול לנסות הוא להבהיר לך מה מקומו של מאמן בסיפור שלך, אז ככה מאמן יוכל לחזק בך את הערך העצמי שאולי נפגע, מאמן יזהה יחד איתך וינפה את המחשבות שעוזרות ומעצימות אותך ואילו שחוזרות עד אין סוף תוקעות ומוכות אותך למטה, והכי חשוב והראשון והחשוב שבהם אולי לקדם ולאפשר לך להתחיל ולהגיע לעבר מטרה שאת יודעת להגדיר היום ואפשר גם שיעזור לך להגדיר מטרה כזו. בטח יש עוד אבל אילו שנראים לי חשובים כרגע. אז התעודדי החיים יפים, השמש זורחת ובחוף הים מחכה לפחות גבר אחד להכירך. אמנון

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
התנפצות

אני חשה מאוד חזק את ההתנפצות שחווית, ואת התחושה שכתגובה את מגייסת את כוחותייך ויוצאת לדרך חדשה. נדמה לי שאת אדם מעשי, והעשייה היא המפתח שלך ליציאה מהמצב. אימון הוא תהליך מעצים ומאפשר. אך הייתי רוצה לשאול מה את מבקשת לעצמך כרגע? האם אימון בשבילך הוא דרך היציאה והשינוי? כי במצבים כאילו לפעמים, לפני היציאה לדרך, יש לשהות במקום ולעבד אותו. איך את מרגישה אחרי 3 שנים של אמון? האם נתת לעצמך זמן להתאבל על האמון והחלום שהתנפץ? אימון יכול להיות גם דרך לעבד ולקבל, כדי שתוכלי להתקדם. גם טיפול יכול לתת מענה לאותו צורך. את מוזמנת לקרוא בשאלות הנפוצות (בפס הכחול) רעיונות איך למצוא מאמן, ובאפשרותך לפרסם מודעת חיפוש בלוח הפורום.

נקודת מפנה בחיים

ראשית,תודה על התגובות! שנית, המצב קצת יותר מסובך ואולי אני נוט ה לטיפול פסיכולוגי ולא אימון בשלב זה (קראתי חומר עיוני וגם כמו שהמלצת לי, תמר, תודה!) מצד שני- הנושא נטחן במוחי אלפי פעמים, הוא גבר מאוד מבלבל וחלקלק.. אני מנתקת איתו כל קשר ולו בגלל העובדה שבמילה אחת שלו- הכל יישכח והחיים יחזרו ליהות ורודים בהווה. אני יודעת שלמרות החלטות שלי בעבר לנתק כל מגע וקשר איתו והפרתי אותן- היום זו החלטה אחרת, מסוג שונה. אני מרגישה כך ומקווה מאוד שהרגשתי לא מטעה אותי. כי אתמול זה הגיע לשיא חדש. שיהיה לנו המשך יום נפלא!

ענבל כהן חמו

מנהל
גבר חלקלק

אני שומעת שאת מודעת לגבולות היכולת שלך - ושאת מכירה בכך שאם לא תנתקי איתו מגע הוא יסחוף אותך חזרה. אני מזמינה אותך להצמד לתחושת הידיעה הפנימית הזו - לסמוך על עצמך בענין. בדקי האם את זקוקה לתמיכה מהסביבה בהחלטות האלו. האם יעזור לחיזוק פתק שתתלי במקום שאת רואה - ובו תכתבי את המשפט שמתאים לך - למשל - "אני יודעת מה נכון עבורי"?

פתק..

האמת שבדיוק אתמול בבוקר הצמדתי לכיס החולצה פתק בו כתוב בדיוק סוף הסיפור- למקרה שהוא יתקשר ואני אתבלבל.. הוא לא התקשר, כמובן.. הוא נסע להמון זמן אל מעבר לים- דבר שמקל עלי. לאחר התייעצות על חברים (הרבה חברים שמאוד תומכים ש 'מטיחים' בפניי את האמת שיצאה בימים האחרונים אל המודע אצלי) אני חושבת שאני נוטה יותר לכיוון טיפול ולא אימון- אולי בשלב יותר מאוחר- לאחר הבשלה והשלמה.. מה דעתך? תודה על העיצות!

ענבל כהן חמו

מנהל
בשלב הנוכחי

לפי מה ששמעתי מהסיפור שלך, אני מסכימה איתך שטיפול יהיה נכון יותר בשלב הזה. אחרי שתרגישי יותר פנויה רגשית - מהכעס, האכזבה, הצער, וכל התחושות האחרות שמציפות אותך, תהיי פנוייה יותר להתקדם במטרות האישיות שלך ואז יהיה מקום רב לאימון. הדרך לא פשוטה, אבל אני בטוחה שתצמחי ותתפתחי גם מתוך המשבר והכאב.
אנחנו איתך.

למעלה