מחפשת לקנות גלשן..

EstiG

New member
מחפשת לקנות גלשן..

משומש, במצב טוב, למתחילים שכמותי
אמרו לי לקנות משהו שקוראים לו "מוסא" או "מוסר" משהו כזה.. חח

cyb3rmaniak

New member
מוסא... גלשני מוסא (ultrawave)

זו חנות בהרצליה פיתוח... http://www.ultrawave.co.il אם את קונה בחנות ימליצו לך שם על גלשן מתאים... הם יקרנים (כמו כמעת כל חנות גלישה), אבל הם יסכימו להחליף לך את הגלשן אם הוא לא מתאים לך. אם מישהו שאת מכירה המליץ לך על החנות, אז לכי על זה. סעי איתו לשם כדי שלא יעבדו עליך יותר מדי... גלשן יד שניה למתחילים אמור לעלות בין 500 ל- 1000 ש"ח, כש- 1000 ש"ח זה כבר הגזמה לגלשן ראשון. נסי שיתנו לך משהו בסביבות ה- 700, 800 ש"ח אם אין משהו זול יותר דרך אגב- זה בסדר אם הוא יראה זוועה, כל עוד הפיצוצים שלו מתוקנים.

EstiG

New member
אני לא מכירה אף אחד שגולש

ככה שאין לי שום דרך לדעת מה אני צריכה, בכמה לקנות וכו' ושלא יעבדו עליי אני קוראת כאן את כל המושגים וזה כמו סינית בשבילי מה זה בעצם גלשן "מוסא"? הבנתי, החברה זאת אולטרה וייב - מוסא זה הדגם? איזה אורך/רוחב/עובי רצוי למתחילה לקנות? אני אסע לשם לברר באופן כללי מה כדאי לי... ושאלה אחרונה - גלישה, לומדים לבד/מחברים, או בעזרת איש מקצוע?

cyb3rmaniak

New member
תלוי בגובה שלך...

איזה גלשן לקנות זה כבר משהו שתלוי בגובה ובמשקל שלך... הגלשן הראשון שלך צריך להיות גבוה ב- 15 ס"מ לפחות מהגובה שלך, ויחסית רחב ועבה. עדיף יד שניה זול, בגלל שכשתשתפרי תרצי להחליף לגלשן קצר יותר, וגם בגלל שרוב הסיכוים תדפקי את הגלשן הראשון שלך לפחות כמה פעמים בגלל שאת עדיין לא מנוסה.

למעלה