מחפשת לפטופ קל.

mightynighty

New member
מחפשת לפטופ קל.

היי, אני מחפשת לפטופ קל (כמה שיותר), ללימודי רפואה והרצת World of Warcraft. בנוגע למשחק, הוא רץ גם על הלנובו הקטן של אמא (ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה של אינטל(950? משהו כזה), שהוא עד 128), אז סביר להניח שהוא לא יעורר בעיות- אבל אם יש לפטופ קליל עם כרטיס מסך קצת יותר טוב, אשמח מאוד. לצרכים הלימודיים מדובר בעיקר באופיס ואינטרנט, ממש לא משהו היסטרי. מה שכן, אני צריכה להיסחב איתו כל יום, כל היום, ואני בחורה קטנה- אז הוא צריך להיות שחיף. התקציב הוא.. אני ממש לא בטוחה. אשמח למצוא משהו זול, אבל מגבלות משקל מאלצות אותי לנדוד לתחום גבוה. אני משערת שעד 6000 יהיה אידאלי מאוד. אם ניתן למצוא משהו שלא בא עם ויסטה, בכלל אהיה מאושרת. המון תודה

sb21

New member
כמה קל?

אני אתייחס לנושא המשקל באופן כללי (נתעלם לרגע מדרישת המשחק): תמורת כ-6300 ש"ח תוכלי לקנות מחשב במשקל 2.1 ק"ג, אבל תמורת 6700 ש"ח תוכלי לקנות מחשב (Dell Xps M1330) במשקל של 1.8 ק"ג. תצטרכי להחליט האם את מוכנה לשלם את תוספת המחיר למחשב קל במיוחד.

sb21

New member
ומשהו ששחכתי: ככול שהמחשב קל יותר...

המסך יהיה קטן יותר.

mightynighty

New member
אני מכוונת למסך 12.1"

לא ניתן למצוא מחשב סביר מתחת ל2 ק"ג, בפחות מ6500? קיוויתי
אני מכוונת למשקל של סביב 1.8, ואשמח מאוד לפחות מכך, אם הפרש המחיר הגיוני.

sb21

New member
עם הנחת מזומן המחשב יעלה 6432 ש"ח...

אבל בלי מערכת הפעלה. בדקתי באתר של דל ארה"ב, ומחשב מדגם 1330 במפרט הבסיסי ביותר יעלה $1,398 (לפני מע"מ) כולל תוספת של שלוש שנות אחריות. עם מע"מ אין הבדל גדול במחיר. D430 (מחשב קל מאוד 12.1'', בלי צורב במחשב עצמו,ובמקרה הזה עם כונן של 80GB ובמשקל התחלתי של 1.37 ק"ג) נמכר ב1417$. אם יש לך אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב, אולי כדאי לשקול את האופציה.

mightynighty

New member
אין אפשרות, לצערי- תקועה בארץ ../images/Emo13.gif

מעדיפה מחשב עם צורב, למרות שזה פחות קריטי. המון תודה על כל העזרה, דרך אגב :)

mightynighty

New member
טוב, מסתבר שאני כן יכולה לרכוש מארה"ב

יש המלצות אחרות במקרה זה? אני מאוד מאוד מעדיפה מחשב עם כרטיס מסך לא משולב.

ScorpioID

New member
יש עוד בשוק כמה פוג'יטסו סימנס

דגם V3205 המצויינים. שירת אותי נאמנה משך 9 חודשים והוחלף בלב כבד. (קדמה.. אתם יודעים) הוא קל יחסית - 1.9 ק"ג. יש לו אותו כרטיס מסך מובנה אז לגבי המשחק - הוא בסדר. מסך 12.1" רחב. ולרוב הם באים עם XP. המחירים שלהם נעים בין 5.5K ל6K בהצלחה

למעלה