מחפשת למישפחות

שוקולתה

New member
מחפשת למישפחות

לכמה מישפחות בדרום אוכל יבש בבקשה עם מיש מישהו עוד אחרים שיכולים לעזור בבקשה . צריכה ישבנון לתינוק מגן מיטה שהילד לא יפול קומקום חשמלי עם יש .טלויזיה למישפחה שתיהיה טובה בבקשה . כי פעם מישהו נתן והיתה מקולקלת. שולחן מחשב .ארוניות שירות .מכונת כביסה .וילונות לחדר ילדים .מאורר .מקרר עם יש . מחשב לבחור בבקשה שיעסיק את עצמו כי הוא לא מסוגל לעבוד שטיחונים קטנים . מתקן למיטה שהתינוק לא יפול . אוכל יבש שימורים וחומרי ניקוי .סבון כלים אבקת כביסה . מצעים .פח אשפה עם מישהו לא צריך .קטן לשירותים .וילון קטן לחלון דיברי הגיינה . כלי מיטבח או קישוט יפה לבית אשמח מאוד מאוד למי שיכול לעזור ולהיתנדב אפילו בשינועים אודה לכם מאוד מאוד ועם יש אנשים שיכולים לעזור בשינועים בבקשה .מישהו שמיתעסק בהובלות או נסעיות וזה בדרך אודה לו מאוד מאוד רוצה לעזור למישפחות במצוקה מפעם לפעם יותר מיקרים וכואב לי מאוד מאוד .ולא נעים לי לבקש מה קורא

tamidb

New member
שוקולתה- הרבה דברים שבקשת

מפורסמים באתר אגורה אולי כדאי לך לחפש גם שם

שוקולתה

New member
האים מישהו נעזר פעם בשינוע מאגורה

ניכנסת לשם אבל שם זה בעיה . אבל דבר אחד תידעו .ששם מה שמחפרסמים למסירה הכל ניחטף אז תיראו כמה אנשים יש מיסכנים מאוד מאוד .

שוקולתה

New member
מקפיצה

ואנשים מאחרים ביקשו ממני שולחן וכיסאות קטן לבית .מישהי מהפורום עוד מישהי מהפורום חולצות מידות אקסטרה לארג' גברים .מיכנסיים גברים מידות 44-46 נעליים גברים מידות 43-42 סגנון ספורט נוחות לעבודה של בעלה .אוכל יבש אנשים כאן מתבישים לבקש לעצמם .מהפורום . לא משנה מי אמר לי .

למעלה