מחפשת להקה דחוף!!!

bailaora

New member
מחפשת להקה דחוף!!!

HOLA אין פה אף אחד בארץ ישראל שיש לו להקת פלמנקו ומחפש רקדנית???? אני מחפשת איזשהו הרכב להצטרף אליו, מנסה לברר מה קורה פה בארץ עם פלמנקו ולא כל כך מצליחה להבין.... אז אם יש כזו להקה אפילו משהו עם חזון להקים איזשהו הרכב פלמנקיטו פה בארץ,בבקשה תכתבו לי תודה

Falcor

New member
אני מתנדב להיות קהל..

אבל זה לא עוזר לך כלכך..
אני בטוח שתמצאי להקה מהר.. מילה של דרקוןן מזל

flamenca

New member
להקות פלמנקו בארץ

לחלק ממורות הפלמנקו בארץ יש להקות - למשל סילביה דוראן, מיכל נתן, כרמל נתן, ויש גם הרכבים עצמאיים. אבל לא ידוע לי שיש אודישנים פתוחים לזה. בד"כ הלהקות מורכבות מבנות של הסטודיוס.

La Vela

New member
תיקון לגבי מיכל נתן

מיכל נתן ערכה בעבר אודישנים ללהקה שלה פתוחים לא רק לבנות הסטודיו אך מן הסתם זה בטח לא פורסם בסטודיואים אחרים...וחבל! לפי מיטב ידיעתי או יותר נכון היכרותי עם מיכל היא תמיד פתוחה להצעות וגם בהווה , היא תקבל ללהקתה כל אחד שיעמוד בדרישות!!! כך שמי שמעוניין יכול בהחלט ליצור קשר

La Vela

New member
תוספת

וגם לדעתי, לעמוד בדרישות זה אומר מבחינה מקצועית כרקדן ולא היכן אתה לומד. יחד עם זאת לצטרפות ללהקה דורשת זמן ולמידה אני מכירה כאן בספרד אמנים שמשתפים פעולה בכמה הרכבים. ישנם רקדנים שלמשל בביאנל מופיעים בשניים או לפעמים שלושה הופעות...

flamenca

New member
מסכימה, אבל...

בלהקות שמקורן בסטודיו, בד"כ יש דרישה שכל הרקדנים ירקדו בסגנון מסוים - שזה יותר קשה )אבל לא בלתי אפשרי( עבור מישהו שלמד במקום אחר. אני גם חושבת שזה בעיקר המצב אצלנו בגלל שרוב הלהקות אינן מקצועיות - לא במובן שהרקדנים והרקדניות לא טובים/ות, אלא במובן שרוב הלהקות בארץ מורכבות מאנשים שריקוד הוא לא המקצוע הראשי שלהם, ולרובם עבודה אחרת )מה לעשות שקשה להתפרנס ממחול?(, ואם כבר מקבלים על הופעות תשלום - הוא בד"כ מאוד סימלי...

La Vela

New member
לא ממש מסכימה

מיכל דורשת רמה מיקצועית וטכנית מסויימת שתאפשר כניסה ללהקה ולא סיגנון מסויים ריקוד....בכלל לא...אולי זה נכון לגבי להקות אחרות מן הסתם עבודה ממושכת עם מורה או כוריאוגרף משפיעה על סיגנון הריקוד של הרקדן

flamenca

New member
אז כל הכבוד למיכל נתן!!!

אני לא מתיימרת להיות בקיאה בכל ביצת הפלמנקו, אני רק יכולה להתרשם ממה שראיתי מהופעות, והיה ניכר שלרוב הבנות בלהקה של מיכל נתן היה סגנון די דומה - כמובן שהיו יוצאים מן הכלל. ובנוסף, אני כן מכירה חלד מהבחורים שרוקדים כיום אצל מיכל, והחלו את דרכם בסטודיו של סילביה. אני מתארת לעצמי שהם לקחו שיעורים בסטודיו של מיכל, כי בהופעות שאני ראיתי הם רוקדים בסגנון של מיכל - וכוונתי היא לא רק לכוריאוגרפיה בנוסף, אני בהחלט מסכימה - עבודה ממושכת עם מורה או כוריאוגרף מאוד משפיעה - אבל השפעה לוקחת זמן, ולכן אם יש אנשים שבאו מסטודיו אחר, ולא ניכר שיש להם סגנון מאוד שונה מהיתר, יכול להיות שזה בגלל שהם כבר הרבה זמן שם.

Kerencom

New member
מיכל נתן מקיימת אודישנים לרקדנים

מקצועיים. כל המעוניין מוזמן להתקשר לסטודיו - 03-6090380 ולהשאיר הודעה. הלהקה פתוחה לרקדנים שרוקדים או רקדו בכל מסגרת ובפרט שיעמדו בדרישות המקצועיות. אנא העבירו מסר זה לכלל רקדני ורקדניות הפלמנקו בסביבותינו.

למעלה