מחפשת להכיר

מחפשת להכיר../images/Emo20.gif

לא יודעת אם זה המקום או אם זה מתאים אך בכל זאת מחפשת להכיר גבר לקשר אלמן עם ילד או ילדים קטנים אני רווקה, בעלת לב גדול ושמחת חיים לפני הרבה שנים הייתי חולה ולכן לא יכולה להביא ילדים אך יודעת בוודאות שאהיה אמא נפלאה לכל ילד ורעיה אוהבת תודה

nypx

New member
אלה למה אלמן דווקא?

אפשר גם במסרים אבל הייתי מעדיף פה.

למה?

כי זה עונה על הרצון שלי במשפחה, שבמקרה הזה היא כבר "מוכנה" או עשויה. כי אני יודעת שאם אני אוהבת את הגבר, אני אאמץ ללב שלי את ילדיו כאילו היו שלי. גם אם הייתי מאמצת ילד, הוא היה ילד שלי לכל דבר. אבל לאמץ ילד לא קל היום, ואני לא צעירה. חשוב לי לציין שאני לא מחפשת להתחתן בגלל הילדים. אם אין אהבה ביני לבינו, אז אני לא אלך על זה. אני רוצה לאהוב קודם כל, ורוצה גם משפחה. יש עוד סיבות...אבל הייתי מעדיפה במסרים

nypx

New member
טוב נו על החתול והסקרנות שמעת

עוד לא שלחת?

גם אני רוצה כמוך

אני רווקה בת 48 בקרוב 49 בעלת נטיה למסורתיות מאחר ולא אלד ילדים כי הגוף שלי כבר מעבר לגיל ובעלת סיפור חיים מורכב המכיל גם אובדנים אני מאד רגישה ועדינה , ילדים אוהבים אותי מאד רוצה מסגרת של חיים יהודיים ומשפחה אוהבת מאד אימהית ורכה , אבל יודעת להוביל משפחה ,לכן לא בניתי משלי כיום הבדידוןתץ שלי אומרתצ שאני צריכה להקים לי משפחה משלי איך אמרה אמי לפני שבוע לכן הלכתי לבית האבות שתקימי משפחה משלך וחשוב לי שיהיו ילדים בבית , הם העתיד שלנו אז רוצה איש לא מעשן וכזה שלא נוסע בשבת שרוצה רעיה ואם מחליפה לילדיו ובית חם וחמים לכולם אולי זה המקום בו אוכל למצוא אותו

למעלה