מחפשת כלב!

obshar

New member
מחפשת כלב!

סוף סוף לא הודעה על כלב שמחפש בית, אלא ההפך! בחורה שהתקשרה לגבי "נגב", הכלב שהגיע לצב"ח ב"ש, אבל לשמחתי ולצערה גילינו שהוא כבר אומץ. היא מחפשת כלב, וזה כבר כלב שני שהיא רצתה אך אומץ לפני שהספיקה. היא הייתה שמחה לכלב בגודל בינוני, לא גזעי כמובן, אך נוטה לצבעים בהירים או למראה כללי של גולדן. חשוב שיהיה מחנך לצרכים ונחמד באופן כללי. אין העדפה לזכר או נקבה. הכלב יחיה בדירה עם מרפסת. אני לא מכירה אותה אישית, אך היא נשמעת מאוד נחמדה ו"בית טוב". רצוי מאזור במרכז או תל אביב. אשמח אם תצרפו פרטים על כלבים פוטנציאלים, אני כבר אשלח לה את הלינק. תודה!

toomuchdogs

New member
שיפי אומנם נוטה לבורד קולי

אך אם היא בית רגוע ולא אנרגטי מידי שיפי תשמח להיות לה לחברה שיפי כבת 4 חודשים, מאוד לקקנית ונשקנית מאוד אוהבת ותמיד שמחה להמחיש עד כמה. בנוגע למיקום - לא תהיה לי בעיה להביא אותה למרכז....בכייף כך גם שיפי תוכל לראות יחד איתנו את הבית ולהחליט כטוב בעיניה
כרגע שיפי דיי גמולה מצרכים - אם עמדה ב13 שעות בבית כשלא היינו בבית ולא עשתה צרכים. לפרטים נוספים 0546317116 סמדר

דונינה

New member
שיפי חייבת לראות את הבית ולהחליט ../images/Emo22.gif

כי אחרי התנאים שבהם הורגלה אצלכם רק בית מעולה לא יהיה הרעה בתנאים ואני מקווה שהיא תמצא את הבית שלו היא ראויה וזה צריך להיות ממעולה ומעלה

toomuchdogs

New member
ועוד משיפי

כמובן שכגורה היא שובבה - אבל יחסית היא כלבת שטיח - ז"א תני לה לרבוץ ולנשק ועשית לה את היום...

אפרתs

New member
האחים מטפלים בה טוב, הא? ../images/Emo99.gif

סמדר, לא אמרת שאת מחכה לי.. נשארו רק 11 מבחנים

toomuchdogs

New member
אמממ קשה לראותה גדלה אצלנו

וכל שבוע לספור הנה היא כבר 4 חודשים - הכלבת מחכה בפתח ואיתה השבב - ואם הפרטים שיהיו רשומים על השבב יהיו שלי יהיה קשה מאוד לשנותם אח"כ - את כבר מכירה בירוקרטיה, לא? למרות שהיא מבחינתה שלנו, ושמחה מאוד לעקוב אחרי ג'וני ונחי- טוב מסתבר שהיא אוהבת את שניהם - אוליפשוט "אוהבת" וזהו - כי היא באמת מנשקת את כולם חוץ מהקטנות ובוגי שמסלקים אותה. סופה משחקת איתה כמו שלא ראיתי אותה מעולם, לג'וני יש עוד זנב מסתבר ולמיקי יש "סנטר כפול"

nrsl

New member
יש את איב היפיוף

הוא רועה גרמני מעורב, חמוד מאד מסתדר עם כלבים וילדים,חכם מאד ו'מבין עניין' מהר מאד. אמנם מעט מפוחד אך לומד בהדרגה את נפלאות החיים בבית (היה כלב מכלאה זמן לא מועט) הוא אמנם עם בעיה רפואית מסוימת המצריכה לתת לו תוספת למזון אך היא לא משפיעה בשום אופן אחר.(האבקב היא פשוט אנזים שאמור לפרק את המזון) ימסר דרך עמותת ראשון
חיות תמורת 'סל אימוץ' הכולל חיסונים, סרוס וכו'. והנה תמונתו רות

nrsl

New member
ואחרונה במנוחה

ד.א. שכחתי לציין שהוא בן שנה ושמונה חודשים ומסורס

obshar

New member
כמו שציינתי בהודעה הראשית

רצוי איזור תל אביב והסביבה :).

katam

New member
לכוכי לא תיהיה בעיה להקפיץ את שנטי לתל אביב

katam

New member
../images/Emo178.gif ברח לי

היא מאד מיוחדת וטובה והיגיע הזמן לבית משלה

Bakura

New member
נינה מעמותת "חבר"

מלאת שמחת חיים, אנרגטית ומאוד אוהבת. אני לא בטוחה איך היא עם צרכים, אבל היא הולכת עם רצועה נורא יפה ונורא מקסימה. בת שנה וחצי ומעוקרת. פרטים על העמותה בחתימה שלי.

למעלה